Art72B6 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam, Kupiłem klimatronic z modelu B7 i chciałbym założyć do swojej B6. Czytałem, że podobno przy przełożeniu całych urządzeń nie działa grzanie tylnej szyby i tutaj mam pytania: 1. zamieniam je tylko ze względu na wytarte guziki w mojej - czy jest możliwość zamiany tylko samego panela przedniego ? 2. jeżeli nie ma ww. możliwośći to czy polecicie kogoś w Warszawie i okolicy co wymieniłby mi urządzenia ale żeby ogrzewanie szyby działało itd? 3. przy okazji wymieniam tunel środkowy to może za jednym razem ...? Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam, A
YoGi1984 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Panel klimatronika jest rozbieralny wiec raczej bez problemu przelozysz sobie front z jednej do drugiej i tak samo guziki:) a znow co do zalozenia panelu z b7 do b6 to trzeba dawac jakis przekaznik, poszukaj po forum bo jest to gdzies opisane
adadur Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zastosuj tylko sie do punktu 1 j bedzie ok
Art72B6 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Dzięki - tak myślałem właśnie żeby wykorzystać sam front - chyba że są jakieś ukryte plusy wymiany całości - pytam bo już kupiłem więc ... ?
YoGi1984 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 + wymiany całości może być tylko taki, że niektóre z B7 temp. zaczyna się od 16st. a w B6 standardowo od 18st., a drugi + taki że z B7 jest lepsza ta powłoka gumowa panelu:) 1
Rekomendowane odpowiedzi