Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Czy nagłośnienie Bose można podłączyć do radia Sony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam następujące pytanie czy nagłośnienie -system Bose da się podłączyć do radia sony MEX-5DI radio nie posiada wzmacniacza ale ma wyjście sygnału na wzmacniacz Przód tył i subwoofer proszę o odpowiedz wiem że bose ma swój wzmacniacz ale czy jest sterowany sygnałem[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 18:17_________________________________________________

Witam mam następujące pytanie czy nagłośnienie -system Bose da się podłączyć do radia sony MEX-5DI radio nie posiada wzmacniacza ale ma wyjście sygnału na wzmacniacz Przód tył i subwoofer proszę o odpowiedz wiem że bose ma swój wzmacniacz ale czy jest sterowany sygnałem

[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 18:17_________________________________________________bardzo prosze o odpowiedz i pomoc ?
Opublikowano

jak radio ma wyjścia liniowe to się da, poszukaj na forum napewno znajdziesz schematy lub inne wskazówki

Opublikowano

Jak ja zmnieniałam radio to potrzebne były tylko nowe kostki - no i oczywiście maskownice, bo stare radyjko było większe niż 1din.

P.S. Muszę jednak przyznać po 2 miesiącach, że co oryginalny wygląd to oryginalny - do tego nowego jakoś nie mogę się przyzwyczaić.

Opublikowano

powieninem poslaczyc ale niebedzie dobrze grało radio fabryczne ma fabrycznie ustawiany korektor do wnetrza samochodu pod system bose, w swoim radiu tego nieustawisz,

ponadto to radio w zaden sposób nie współgra z wnetrzem pojazdu, ale co kraj to obyczaj, jak masz fosa to zamopmnij o wyswietlaniu tez pozycji radiowej

Opublikowano

nie wiem czy ktoś się orientujre ale to radyjko wiele potrafi chodzi tylko żeby był doskonały napęd czyli siła i nagłośnienie kiedyś to radyjko kosztowało 1300ero wiem co ono potrafi skoro da sie podłączyć więć zakupie zestaw Bose do swojej audi bo radio już mam leży rok ne używane na półce dziękuje za odpowiedz i zamykam post