radas1311 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam . Jestem nowy proszę z góry o wyrozumiałość. Zakupiłem audi a4b7 w którym włącznik świateł w pozycji auto nie włącza zmierzchowek. Bezpieczniki sprawdzone . Nie wiem gdzie szukać błędu
krystek590 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 jeśli masz czujnik zmierzchu to problemu szukaj w kodowaniu
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Co to są zmierzchòwki?? Może koledze chodzi o światła do jazdy dziennej, które nie zawsze występowały w B7 ( trzeba je kodować bagien)
radas1311 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Panowie zauważyłem że gdy zaslonie czujnik włączają się swiatla mijania a gdy jest czujnik odkryty swiatla mijania się wyłączają i nie świeci się nic a powinny zapalić się swiatla zmierzchu ktore świecą gdy jest widno i nie potrzeba świateł mijania.
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jezeli masz na mysli swiatła do jazdy dziennej i masz auto z lampami xenonowymi to masz obok włacznika swiateł dwa małe pokrętła, które po wcisnięciu wychodza na zewnarz dajac mozliwoc regulacji. Jedno z nich słuzy do regulacji jasnosci podswietlania zegarow i przycisków a drugie słuzy wlasnie do aktywacji lub deaktywacji swiateł dziennych.
Rekomendowane odpowiedzi