dominika6c6 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Witam mam audi q5 rok 2009 chcialbym zakupic zarowki led do halogenow i prosze kolegow z forum o jakies sugestie ewentualnie linki do stron z danym produktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexave Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Podepnę się, żeby nie tworzyć nowego tematu. Kolego czy rozwiązałeś już problem i możesz mi coś podpowiedzieć? Podejrzewam, że mam podobny problem w Q3 z '14 i chciałbym przerobić halogeny ze zwykłych H11 na ledowe, żeby cały przód ładnie się komponował. Mam rację, miałeś taki sam cel czy miałeś fabrycznie ledy w miejscu halogenów? Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2018 przez Nexave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzyk83 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 W dniu 27.08.2018 o 20:40, dominika6c6 napisał: Witam mam audi q5 rok 2009 chcialbym zakupic zarowki led do halogenow i prosze kolegow z forum o jakies sugestie ewentualnie linki do stron z danym produktem mam takie w b8 zero prolemów https://allegro.pl/zarowki-led-h11-c7-16000lm-72w-dzien-noc-nowosc-i7542558898.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexave Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 7 minut temu, wyzyk83 napisał: mam takie w b8 zero prolemów https://allegro.pl/zarowki-led-h11-c7-16000lm-72w-dzien-noc-nowosc-i7542558898.html Można to P&P zaadaptować w miejsce zwykłych żarówek H11? Nie będzie komputer wariował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzyk83 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 2 minuty temu, Nexave napisał: Można to P&P zaadaptować w miejsce zwykłych żarówek H11? Nie będzie komputer wariował? wkładasz w miejsce żarówki i po temacie kwestia wpięcia odpowiednio wtyczki ze wzgędu na polaryzację. błedów brak. w/w ledy mam w b8 i włożyłem koledze do a6 c7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexave Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 A jak z ich żywotnością przy doświetlaniu zakrętów (częstym, chwilowym włączaniu/wyłączaniu) ? PS.: Jaka jest oryginalna barwa światła w nowszych audi? 6000K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzyk83 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 8 minut temu, Nexave napisał: A jak z ich żywotnością przy doświetlaniu zakrętów (częstym, chwilowym włączaniu/wyłączaniu) ? PS.: Jaka jest oryginalna barwa światła w nowszych audi? 6000K? narazie żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexave Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 I jeszcze może głupie pytanie, jaka jest jakość oświetlania drogi (zwłaszcza przy mgle) tych ledów w porównaniu z oryginalnymi halogenami ? PS.: j/w - 6000K to oryginalna barwa audi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzyk83 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 5 minut temu, Nexave napisał: I jeszcze może głupie pytanie, jaka jest jakość oświetlania drogi (zwłaszcza przy mgle) tych ledów w porównaniu z oryginalnymi halogenami ? PS.: j/w - 6000K to oryginalna barwa audi ? we mgle najlepiej sprawdza się zółta barwa światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi