Rajmondo Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Co to za firma MAGNETTI MARELLI (CARELLO)? Czy produkuje lampy przyzwoitej jakości? http://www.allegro.pl/item174773650.html
Gość MACHINE Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Kupiłem te lampy od tego sprzedawcy i mogę śmiało polecić :exclaim: Jakość świetna, przesyłka była ekspresowa, tylko komentarza jeszcze nie wystawiłem....
Rajmondo Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Opublikowano 14 Marca 2007 Wszystko pasowało, nie było szpar itd.?
Gość MACHINE Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Pasowały idealnie, jedynie to brakowało w jednej lampie wszystkich żarówek.... No i musisz zamienic przewody w kostce zgodnie z instrukcją Bratpita, która jest na forum. Tak wogóle to wydaje mi się że te lampy nie odbiegają jakością od oryginałów...
Rajmondo Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Opublikowano 14 Marca 2007 Te lampy sa chyba takie same - pudełko to samo. Zadałem pytanie sprzedającemu, zobaczymy co odpowie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175745105 ... czy mi się wydaje, ze te lampy nie mają wkładów na żarówki?
bratpit Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Te lampy sa chyba takie same - pudełko to samo. Zadałem pytanie sprzedającemu, zobaczymy co odpowie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175745105... czy mi się wydaje, ze te lampy nie mają wkładów na żarówki? no niemają
Szewczenko7 Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 ... czy mi się wydaje, ze te lampy nie mają wkładów na żarówki? Potrzebujesz wklady
Rajmondo Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Opublikowano 15 Marca 2007 Potrzebujesz wklady Raczej już nie, bo chyba zdecyduję się na te MAGNETTI MARELLI. Kolega powyżej pisał, że jakość ich jest dobra i chyba się skuszę. Te drugie lampy - producentem jest firma york (axo) Nie znam.
Gość MACHINE Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 Tylne mam te Magnetti i nie odróżnił bym ich od orygianłów, a przednie mam Sonar-a i co do jakości to muszę niestety napisać że to....... SYF !
Rajmondo Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Opublikowano 15 Marca 2007 Kiedyś myślałem nad zakupem Sonarów, ale po przeczytaniu wielu negatywnych opinii zdecydowałem się na zespolone Valeo. Na razie leżą jeszcze w kartonach, ale już niedługo
Szuder Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 ja chcę do przodu założyć czarne lampy. nie ma ori czarnych, więc jakie polecacie?? lampy do przodu "czarne" sa tylko SONARY...:( Ale kazy na nich narzeka...:( wiec co mam wybrać, zeby dobrze świeciło???? co proponujecie???
Rajmondo Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 FK produkuje czarne. Nie jest to jakość ori, ale Sonarów też nie ...
Rekomendowane odpowiedzi