Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Co kupić w Niemczech i sprzedać w Polsce aby zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jade niedługo na szkolenie pod niemiecką granicę. Co mozna kupić w niemczech aby sprzedać u nas i troche na tym zarobić? Chodzi mi o jakieś małe przedmioty za nie wielka kwotę w większej ilości. Np. pieluchy Pampers, u nas drogie tam dużo tańsze a rozeszłyby się pewnie jak ciepłe bułeczki. Może jakieś pomysły? :)

Opublikowano

Niemki z dużymi cyckami :naughty:

U nas deficyt się powoli robi :polew:

Opublikowano

przy dzisiejszym kursie ojro to nie wiem czy coś się opłaca :gwizdanie:

ale możesz kupić np proszek do prania jest lepszy niż ten u nas :naughty:

Opublikowano

Lepiej chyba będzie jak przywieziesz z UA fajki i tam sprzedaż :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Lepiej chyba będzie jak przywieziesz z UA fajki i tam sprzedaż :naughty:

fajki to śliski temat :]

Opublikowano

Ja nie pisze o ilości w tyś szt. :decayed: ale parę kartonów spokojnie.

Opublikowano

dozwolony tylko jeden :naughty:
Opublikowano

Przy tym kursie euro to różnie może to być :gwizdanie:

kawy, czekolady, alkochole, proszki, kosmetyki, perfumy, ale dobrze patrz na ceny bo niezawsze sie opłaca :hi:

Opublikowano

hehe na drodze też jest dozwolone 50km/h a jedzie się zazwyczaj więcej :lol1:

Opublikowano

no tak ale wiesz tu masz tylko mandacik jak coś a tam może sobie narobić w papiery i to zdrowo :naughty:
Opublikowano

no tak ale wiesz tu masz tylko mandacik jak coś a tam może sobie narobić w papiery i to zdrowo :naughty:

Po jednym kartonie będzie dowoził resztę zostawi za miedzą w krzaczorach :polew:

Opublikowano

kup tutaj euro i wymień w niemczech na złotówki :decayed:

Opublikowano

Można wozić stare meble, odrestaurować lub nie i sprzedawać.

Jeśli będziesz miał sklep w dobrym punkcie to czysty zysk jakieś 100-200% lub nawet lepiej :wink4:

Opublikowano

Pamiętajcie jak Was złapią na granicy niemieckiej z większą ilością fajek i zapytają gdzie chcecie być sądzeni to wybierajcie Polskę :naughty:

Koniec OT

Opublikowano

Jak jest wódka tańsza niz w polsce to przywiez i sprzedawaj, tutaj kazda ilosc pójdzie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

możesz tez przejechać niemcy iw holandii zielonego z 2 kilo kupic hurtem - ale nie polecam

Opublikowano

Gdzie bedzie to szkolenie ?

Fajek nie polecam bo nie masz odbiorcy aczkolwiek przy obecnym kursie to duuuuży zysk :)

Z Niemcowni w sklepie hurtowym kupić perfumki. Nie oryginalne ale podróby zapachów. Nazwy inne ale zapachy takie same co głosne marki. Mozna to brać bagaznikami :)

Na drobnicy (proszki i inne słodycze) przy obecnym kursie nie zarobisz za wiele a bedziesz sie "biegał" z towarem

Opublikowano

buty lacoste :good: ciuchy ogólnie ale ogrinaly bo u nas orginal lacoste kosztuje ponad 400zl a jak przywoziłem z raichu to wyszło mnie ok 300zl 2 lata temu nie wiem jak teraz zrób rozeznanie jak tam będziesz i porównaj ceny z allegro bo raczej nie będziesz dzwonił do pl i pytał sie ile to i tamto kosztuje u nas, kiedyś oplacalo sie przywozić karty pam do tel , apatarow itd przebitka byla ponad 100% wiem bo kupiłem tez kiedyś większa ilość i jak podliczyłem koszty to wyszło mi ze za 1 sprzedana katre mialem 2 do przodu a teraz nie wiem jak jest z elektronika itd, części tuningowe u nas i w Niemczech sa w sumie takie same

Opublikowano

Przy tej cenie w zasadzie się nic nie opłaca przywozić dla zysku. Znajdziesz jedynie parę rzeczy które dla siebie warto przywieść. Jeśli chodzi o ubrania to polecam wybrać się do któregoś ze sklepów KIK http://www.kik-textilien.com/ (na stronie znajdziesz lokalizację). Są tam tanie ciuchy ale np. dla dzieci sie bardzo dobrze sprawdzają.

Opublikowano

Przy tej cenie w zasadzie się nic nie opłaca przywozić dla zysku. Znajdziesz jedynie parę rzeczy które dla siebie warto przywieść. Jeśli chodzi o ubrania to polecam wybrać się do któregoś ze sklepów KIK http://www.kik-textilien.com/ (na stronie znajdziesz lokalizację). Są tam tanie ciuchy ale np. dla dzieci sie bardzo dobrze sprawdzają.

możesz też odwiedzić Esprit tylko nie sklep a dużą halę gdzie są wyprzedaże :wink4: tylko uważaj na rodaków bo biorą całymi wieszakami do PL i możesz nic nie wybrać dla siebie