arek05123 Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Witam Auto oddane na standardową wymianę oleju w silniku jak i rozrządu oraz płynu chłodniczego. Auto odstawiłem na dany dzień. Brak kontaktu i opóźnienie jednodniowe juz dawało do myślenia, dziś wkącu sie dodzwoniłem i usłyszałem ze sprężarka zatarta, kolo leżało na osłonie silnika itd... W skrócie sprężarka/pompa do naprawy bo zepsuta ... Jutro jadę dokładnie sprawdzić co się stało ale ale jak na moje oko coś zj***li/podmienili i teraz chcą to zwalić na klienta. Auto niedawno kupione, wszystko było dokładnie sprawdzone. Wszystko było w pełni sprawne. KTOŚ nakieruje jak ugryźć temat ?
piotrsob1 Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 (edytowane) 10 godzin temu, arek05123 napisał: Jutro jadę dokładnie sprawdzić co się stało ale ale jak na moje oko coś zj***li/podmienili i teraz chcą to zwalić na klienta. Dokładnie . Ryzyko by się coś samo wysypało podczas postoju spowodowanego naprawą jest jak 1 do 1000000 A po skutkach to najprostszym pasującym błędem by było nie nalanie świeżego oleju i odpalenie motorówki na sucho po naprawie . Jednak z udowodnieniem takiej tezy będzie na pewno problem , gdy sami się do tego nie przyznają Edytowane 14 Września 2018 przez piotrsob1
Rekomendowane odpowiedzi