sasaki12900 Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Witam. Jestem świeżo po wymianie odmy, rozrządu oraz uszczelki pokrywy zaworów mianowicie dzisiaj odebrałem auto i zauważyłem dziwny dźwięk w silniku przypomina to brzęczenie. wydaje mi się że przed wymianą nie miałem tego problemu ale nie jestem pewien może nie zwróciłem na to uwagi. Dźwięk dobiega z okolic cewek oraz tyłu silnika brzęczenie najbardziej słychać na początku filmiku około do 7 sekundy i później od 11 dodam jeszcze że mechanik sprawdzał napinacz i łańcuch i mówił że wszystko jest z nimi ok . video-1537032148.mp4
przem8 Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Przy tej jakości nagrania nic niepokojącego nie słychać. Jak masz pasek z zestawu INA to on potrafi wydawać podejrzane dźwięki, znam z autopsji ? Edytowane 15 Września 2018 przez przem8
sasaki12900 Opublikowano 15 Września 2018 Autor Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) wiem ale niestety nie mam jak nagrać tego w lepszej jakości no ale dla tego też opisałem co się dzieje i chciałbym się dowiedzieć gdzie szukać przyczyny jutro postaram się nagrać to jeszcze raz może będzie lepiej Edytowane 15 Września 2018 przez sasaki12900
Rekomendowane odpowiedzi