Grzegorzman Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Witam, mam a4 b8 z 2015 roku. Silnik 2.0 190 konny w automacie. zauważyłem ze po wyłączeniu silnika przez okolo 30 sekund buczy cos z pod maski w okolicy za silnikiem. po 30 sekundach hałas robi sie coraz ciszej aż ustaje całkowicie. niestety nie wiem czy tak było bo auto jest u mnie od wczoraj. Przy kupnie tego nie słyszałem lub bylo za glośno lub był rozgrzany. Teraz w garażu słysze. spotkał się ktoś z tym? dodam ze radio wyłączone, klima wyłączona, wszystko wyłączone.
arek252525 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 elektryczna pompa wody chodzi jeszcze 30 se po zgaszeniu po to by z chłodzic chłodnice spalin. to jest normalne
Grzegorzman Opublikowano 17 Września 2018 Autor Opublikowano 17 Września 2018 8 godzin temu, arek252525 napisał: elektryczna pompa wody chodzi jeszcze 30 se po zgaszeniu po to by z chłodzic chłodnice spalin. to jest normalne dzieki wielki za pomoc. Chyba jestem przewrażliwiony
Rekomendowane odpowiedzi