beblo Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 witam misie, zamknęliście temat, jakiejś biduli, który mnie zainteresował, bo myślałem że to moja patologiczna podejrzliwość i szukanie usterek w moim b6, ale nie... :-) ktoś ma podobne spostrzeżenie... można was prosić o komentarz? objaw: wspomaganie jakby ciężej chodzi w prawo, nie można powiedzieć że całkiem nie działa, a na głębokich zakrętach nagle jakby sie zmacnia przy dojściu do skrętu 90 st. na szybkim zakręcie niemiłe uczucie :-) a może ja tylko zdziwiam i wcześniej tego nie zauważałem...? ps gdzie filtry knechta tanio w krakowie? Pozdrawiam.
mot_kra Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 psgdzie filtry knechta tanio w krakowie? Pozdrawiam. Nie wiem czy tanio ale spróbuj zadzwonić: 12 6545428 firma Auto-Kom, ul. Wysłouchów 6a, pawilon 10. Z gościem można się dogadać co do cen.
kris_lpgcars Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 co do tego uciazliwego skretu w prawo warto sprawdzic geometie kol tylnych wzgledem przednich a gwarantuje ze znajdziesz tam ciekawostke pewnie ta sama co i ja znalazlem problem w tym ze ja po wymianie 2 dln przednich wachaczy i koncowek nie zwrocilem uwagi na tuleje wachaczy tylnich wiec jedno kolo mi odjezdza troszke do tylu a co za tym idzie sila skretu jest rozna i mam nadzieje ze cos z tego zrozumiesz chociaz to jest w miare prosto opisane. Ja jutro z ranka wale do roboty poprawic sobie ustawienia przodu Powodzenia:)
Rekomendowane odpowiedzi