Gość KoDi2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Audi A4 1.8 '97 ADR przebieg 180000 km Samochód został sprowadzony z Niemiec. Był serwisowany do samego końca w Niemczech co potwierdza książeczka serwisowa. Jest w 100% oryginalny, bezwypadkowy gdyż był sprawdzany w ASO. Co najważniejsze nie wie co to gaz... W wyposażeniu posiada: - 2 x elektryczne szyby - elektryczne lusterka - domykanie szyb z pilota - wspomaganie kierownicy z regulacją - podgrzewane fotele - elektryczna regulacja świateł - podgrzewana przednia szyba i zamków - skórzana tapicerka - ABS - 4 x Airbag - tempomat - climatronic - centralny zamek + alarm seryjny - immobilaizer - nagłośnienie NOKIA Radio Audi Gamma - hak fabryczny (odkręcany) - bez gazu A oto kilka fotek mojej Audiczki: Proszę o opinie o mojej A4 Pozdrawiam wszystkich fanów Audi A4!!!
rafalekx Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Odmłodzisz ją troszkę i będzie super Na początek proponuję zmianę felg :gwizdanie: potem lampy przód na soczewki zespolone, a potem lampy tył po II lifcie I tania rzecz a cieszy: kierunki w błotnikach na białe
łysy1406837913 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ładne dbaj o nia a napewno bedziesz zadowolony
mA4ciek Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 napiszę to co zawsze przy tym silniku, POGROMCA a na poważnie, to stały zestaw, lampy P+T i już jest młodszy o kilka lat :gwizdanie: wewnątrz nie podobają mi się fotele - wszystko przed Tobą.
Gość BIKER Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autko ładne, tylko zastanawia mnie jak otwierasz tylne szyby , bo nie mogę się dopatrzyć ani włączników ani korbek
Gość BIKER Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Na fotce ciężko się dopatrzeć. Bynajmniej na tej : Zwracam honor kolego. Ciesz się z posiadania A4. Niech Ci służy
Gość KoDi2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Ok spoczko to były foty robione z telefonu także nie są dobrej jakości...
bartek123438 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Kolega w paintcie zamalował korbki :gwizdanie: ładne autko
konradzed Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Zadbana sztuka z tej -czki. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi