the Game Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Witam! Proszę o analizę loga z bloku 11. Z góry dziękuję. http://vaglogi.pl/log-011_z77H767.html Ps. dajcie znać gdyby z linkiem było coś nie tak bo nie jestem pewien czy dobrze wrzuciłem plik
kamil-vag Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Mogłeś dać 003+011... Prawdopodobnie geometria się lekko przycina, przegoń furę, parę razy podeptaj na 3 biegu jak rozgrzany motor i zloguj jeszcze raz...
the Game Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Cześć, Dokładnie tak jak piszesz chyba miałem zapieczone lopatki i wywalał tryb awaryjny. Po przegonieniu przeszło ale zrobiłem logi żeby sprawdzić czy z turbo jest wszystko ok? Wrzucam kolejny log, zgodnie z tym co pisałeś 011+003. Dzięki!
the Game Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 http://vaglogi.pl/log-011_003_gxg9A.html
kamil-vag Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Jest lepiej, także nie bój się wciskać w podłogę, lepiej zapłacić trochę więcej za paliwo niż potem wyciągać turbo do czyszcenia
the Game Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Jeszcze się tylko zastanawiam czy turbina nie podaje zbyt dużego ciśnienia? przy ok 2000obr jest prawie pół bara za dużo. Z góry dzięki
kamil-vag Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Pojeździj trochę dynamiczniej i powtórz logi... jeśli geometria się nie rozrusza to trzeba by ją wyczyścić... przycina się chwilowo w momencie max doładowania... sterownik sobie jeszcze z tym radzi, N75 szybko zbija to ciśnienie...
the Game Opublikowano 3 Października 2018 Autor Opublikowano 3 Października 2018 Ok. trochę go przegonię i za jakiś czas sprawdzę ponownie. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi