Betonixs Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Witam wszystkich moze ktos ma jakiś pomysł co to.moze byc lub mial juz z tym.do czynienia wiec przechodzę do rzeczy od jakiegoś czasu jak silnik jest zimny przy ruszania na 1 telepie silnikiem i przechodzi to na bude auto dodam tez ze jak silnik od 1 podpalenia osiągnie 90 stopni problem dalej jest jadąc dzis postanowiłem się zatrzymać zgasić auto i odpalic jak to zrobilem wszystko jest okey kilka razy gaszony odpalamy silnik zdarzyl ochłonąć i nic się nie dzieje dzieje się to tylko 1 podpalenia dziennie chyba że auto naprawde dlugo stoi problem wraca dodam że dpf mam wywalone oraz egr wylaczony wiec jak ktoś coś mial z tym proszę sie ze mna kontaktować bardzo mi zależy każdą odpowiedź bardzo uszanuje dziekuje bardzo czekam
piotrsob1 Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 1 godzinę temu, Betonixs napisał: Witam wszystkich moze ktos ma jakiś pomysł co to.moze byc lub mial juz z tym.do czynienia wiec przechodzę do rzeczy od jakiegoś czasu jak silnik jest zimny przy ruszania na 1 telepie silnikiem i przechodzi to na bude auto dodam tez ze jak silnik od 1 podpalenia osiągnie 90 stopni problem dalej jest jadąc dzis postanowiłem się zatrzymać zgasić auto i odpalic jak to zrobilem wszystko jest okey kilka razy gaszony odpalamy silnik zdarzyl ochłonąć i nic się nie dzieje dzieje się to tylko 1 podpalenia dziennie chyba że auto naprawde dlugo stoi problem wraca dodam że dpf mam wywalone oraz egr wylaczony wiec jak ktoś coś mial z tym proszę sie ze mna kontaktować bardzo mi zależy każdą odpowiedź bardzo uszanuje dziekuje bardzo czekam Tego się nie da czytać, chodziłeś w ogóle do szkoły ? 2
Rekomendowane odpowiedzi