GreenGreen Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Hejka pacjent to 1.6 AHL z końca 97. Miałem w nim fotele z poduszkami bocznymi, ale z powodu złamania fotela kierowcy stwierdziłem, że taniej wyjdzie wymienić fotele na inne. Kupiłem od kolego z forum komplet foteli z poduszkami z roku 2000 i te okazało się mają już inne wtyczki i kable. Bawiłem się z tym na ile czasu starczyło i bardzo wiele pomógł mi w tym Fazi ale z powodu drobnych komplikacji nie wyrobię się z finalizacją lutowania okablowania przed przeglądem, a wiadomo lampka airbag świeci wobec czego potrzebuję instrukcji jak vagcomem przekodować sterownik airbag aby "zapomniał" o tych bocznych poduszkach do czasu zakończenia zabawy z kablologią. Dzięki za pomoc z góry.
Fazii Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Zakładam, że masz zegary przedliftowe a więc z kostki niebieskiej licznika wypnij pin nr 9. Kontrolka powinna zgasnąć.
GreenGreen Opublikowano 4 Października 2018 Autor Opublikowano 4 Października 2018 Owszem można i tak i jak nie uda mi się to tak właśnie zrobię jednak jak jest błąd poduszki to reszta nawet jak sprawna to raczej nie zadziała. A pomijając kwestię wieku poduszek wolałbym mieć świadomość że może jednak układ jest sprawny
Pablo1809 Opublikowano 12 Października 2018 Opublikowano 12 Października 2018 Można wypiąć pin, albo wyjąć z licznika żarówkę podświetlającą airbag
Rekomendowane odpowiedzi