Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Kościerzyna

Który dzień lepszy?  

519 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który dzień lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się wybieram dziś na spota bo znowu wróciłem na tydzień i chciał bym się z wami spotkać :good:

Opublikowano

Dzięki za spota tym ,którzy byli :hi:

Opublikowano

Co z sobotą?

Może zrobimy spocika trochę wcześniej?

Tym razem jestem na 100% :wink4:,kto jeszcze chce być?

Opublikowano

SIEMA chłopaki będzie ktoś jutro co bo ostatnio marnie to wyglada byłem tylko ja i Fazi a przy okazji DZIĘki Fazi za splota jak by co ja będę o stałej godzinie 18tej pozdro narka BIAŁY

Opublikowano

Witam! Niedawno dowiedziałem sie o spotach w Kościerzynie przez w/w forum. Pewnie gdybym wiedział wcześniej, to bym się zjawił. Zatem jeśli będziecie organizować w przyszłości spocik, to dajcie znać. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mnie kilka spocików ominęło ale dopiero wrócilem z urlopu i na najbliższym spocie na pewno będę... O ile sie odbędzie . Pozdro!

Opublikowano
:bry::hi:[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:34_________________________________________________gdzie jeteście spot aktualny w Kościerzynie ??? Bo ja juz czekam :witch:
Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 12:34_________________________________________________gdzie jeteście spot aktualny w Kościerzynie ??? Bo ja juz czekam :witch:

nie świruj :gwizdanie:
Opublikowano

Ja za chwilę będę :hi:

Mam nadzieję,że będzie ktoś jeszcze,oczywiście w starym miejscu :cool1:

Opublikowano

Ja za chwilę będę :hi:

Mam nadzieję,że będzie ktoś jeszcze,oczywiście w starym miejscu :cool1:

oki czekam na parkingu przy Urzędzi Miasta :evil:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 21:03_________________________________________________Chyba ktoś pomylił parking :decayed:

Opublikowano

co do mandatu dobrze ze zamknęłes bo to już stawało się nudne ale na swoim i tak postawiłeś :cool1:[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 21:31_________________________________________________Aaaa parking :tongue4:

Opublikowano

Wkurzają mnie te spoty.

Co chwilę przejeżdża jakieś A4 po parkingu goście się gapią i nic jadą dalej :blink:

Panowie i Panie, spokojnie można się zatrzymać pogadać w pysk nikt nie da :cool1::hi:

Opublikowano

no właśnie a gwarancji nikt nie daje że nie da :naughty:[br]Dopisany: 28 Listopad 2009, 21:42_________________________________________________Ty tak groznie wyglądasz ze az strach sie bac :tongue4: