Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarna BEXA / MF B7 / Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Patryks25 napisał:

Radio już siedzi, działa fajnie, jeszcze do zrobienia zostały tylne głośniki, które z jakiegoś powodu nie grają. Trzeba szukać przyczyny. Dekory przenoszę na przyszły tydzień. Prawdopodobnie będę je malować ale jeszcze nie zdecydowałem z kolorem. A może zostaną... Czas pokaże ?

Tylko takie foto mam jak będzie ktoś chciał to nagram funkcjonalność czy coś. 

Auto w poniedziałek jedzie na mini serwis. Napinacz, łańcuch, pokrywa, uszczelki, olej filtry. W tym roku olej trochę później wejdzie ale przebieg na razie 6500km więc krzywda się mu nie stanie :D

Małe podsumowanie tego roku i planów w pierwszym poście... 

IMG_20200515_060000.jpg

IMG_20200515_064310.jpg

napinacz łancucha ori?

Opublikowano

@Patryks25

Nie wiem czy czytałeś ten temat ale tam jest opisane co robić jak nie gra tył

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, wafel135 napisał:

napinacz łancucha ori?

Ori bez fazatora ze sklepu vw. 

@Majk009

Znam temat. Konwerter był w zestawie jednak u mnie jest grubszy temat bo była kiedyś instalacja z sybem u poprzedniego właściciela i musze pokminic. Na starym radiu też tył nie grał... 

Opublikowano
  • Autor

Kiera i radio pięknie współgrają. (kierownica specjalnie obrócona żeby nie było widać checka airbag klocki i żarówki XD) 

Auto wróciło dziś od mechanika. Prawie pełny serwis. To co na foto z poprzedniego posta. Były małe problemy z ustawieniem rozrządu ale majster walnął się w pierś i poprawił za friko w ramach reklamacji. Chyba mam nowego "opiekuna" 

received_567415310851249.jpeg

Po korekcie:

IMG_20200521_174731.jpg

IMG_20200521_205123.jpg

Następne 

-klima

-hamulce

-dekory malowanie

-sai out

Edytowane przez Patryks25

Opublikowano

Podesłałbyś linka do radia???

Szukam jakiegos alternatywnego zamiast rnse do B6, żeby działała m.in. kamerka i bluetooth.

BEXA fajna:thumbup:

Powodzonka w modach:hi:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Adam87 napisał:

Podesłałbyś linka do radia???

Szukam jakiegos alternatywnego zamiast rnse do B6, żeby działała m.in. kamerka i bluetooth.

BEXA fajna:thumbup:

Powodzonka w modach:hi:

Kupowałem z allegro. Za 1440zl. 

Opublikowano

I jak oceniasz te radyjko? ? Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo elegancko, komponuje się z resztą i nawet przypomina RNSa.

Opublikowano
  • Autor
56 minut temu, BartoszSoldier napisał:

I jak oceniasz te radyjko? ? Na pierwszy rzut oka wygląda bardzo elegancko, komponuje się z resztą i nawet przypomina RNSa.

Na pewno jest ładniejsze od tego z dwoma gałami po bokach. Jeśli chodzi o funkcjonalność no to super. Android, s sklep play. Za nawigację wgrałem Google mapy. Ściągnąłem Open FM do muzyki. Wyrobię kopie simki i będę miał neta w radyjku. Przyciski mf i radia można dowolnie przypisywać, USB z zestawu pociągnąłem do schowka i wpiąłem pendrive że swoją muzyka.

Generalnie - to taki trochę telefon choć jak na 8 rdzeni i 4gb ramu chodzi dosyć ospale. Może dlatego, że jestem użytkownikiem na codzień flagowych smartfonów. Jeszcze jeden minusik to widoczność w słońcu jest średnia ale da się przeżyć. Czy polecam? Zdecydowanie. Wyprzedza funkcjonalnością rnse lata świetlne. Już sama możliwość Google map, które. Moim zdaniem pod względem czytelności i aktualizacji są bez konkurencyjne. Ja brałem z allegro bo miałem kody zniżkowe ale można to radio kupić taniej jak dobrze poszukasz. 

Edytowane przez Patryks25
Zapomniałem i filmiku :p

Opublikowano

Patryk, a jak połączyłeś MF z tym radyjkiem?

Jakiś moduł???

Opublikowano
  • Autor

Zastosowałem przejściówkę która była w zestawie z radiem, pociągnąłem can z licznika do kostki i... Tyle. Działala od razu po włączeniu. Kolega z forum pomagał kodować tylko vin kierownicy. 

Opublikowano

Czyli już mam obrany kierunek:good:

Dzięki :hi:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Adam87 napisał:

Czyli już mam obrany kierunek:good:

Dzięki :hi:

Cieszę się, że mogłem zainspirować :P 

Opublikowano

Hej.

U kogo się serwisujesz?

pozdr.

Opublikowano
  • Autor

Teraz jeżdżę do brata na wioche (kierunek Środa Śląska) tam jest spec od motocykli ale fury też robi i miał/ma styczność z B6 i B7. Wcześniej jeździłem do Warsztatu Kali Braterska 6 i ich bardzo polecam. Tam na prawdę ogarniają tematy 1.8T jednak przyszły takie czasy, że szukam budżetowych rozwiązań. Do nich na bank jeszcze będę jeździł. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Na razie zastój w temacie spowodowany niekompetentną lakiernią, która od 22 czerwca nie potrafi wypiaskowac i pomalować zacisków. Jutro tam wpadam i zabieram je w jakim kolwiek są stanie nie płacąc ani grosza. 

IMG_20200811_184042.jpg

Opublikowano

Zaciski pod 320 czy 345?

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, george napisał:

Zaciski pod 320 czy 345?

Standardowy zestaw 320/288. Ja szybko nie jeżdżę :)

Opublikowano
2 godziny temu, Patryks25 napisał:

Standardowy zestaw 320/288. Ja szybko nie jeżdżę :)

Również w planach mam 320, ale to pod warunkiem, że tarcze będą do wymiany. Do spokojnej jazdy wystarczy. :) 

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, george napisał:

Również w planach mam 320, ale to pod warunkiem, że tarcze będą do wymiany. Do spokojnej jazdy wystarczy. :) 

Pewnie, że tak. U mnie tarcze jeszcze są ładne ale klocki przód i tarcze tył i klocki tył się kończą więc decyzja była prosta :) a taki zestawik w razie jakiegoś wirusa w przyszłości wystarczy. :)