petrosdbz20 Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Hej. Zauważyłem ostatnio nietypową rzecz. Otóż po zamknięciu samochodu, po 30s, może minucie, następuje pojedyncze mignięcie świateł mijania. Czy to normalne? Edytowane 16 Października 2018 przez petrosdbz20
pilKOZAK Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Czas o którym piszesz to uzbrojenie się alarmu (dioda w drzwiach kierowcy zmienia częstotliwość mrugania) Może gdzieś w VAGu jest taka opcja że dodatkowo potwierdza to mrygnięciem świateł... Auta ze Szwecji czy zza oceanu mają czasem takie "inne" kodowania dotyczące świateł
petrosdbz20 Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 Właśnie miałem przy najbliższej okazji sprawdzić, czy mignięcie świateł nie pokrywa się ze spowolnieniem migania diody w drzwiach.
afroo. Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Jeśli masz ksenon to naturalna sytuacja. Przetwornica uwalnia nadmiar napięcia w instalacji i reflektory potrafią mrugnąć.
petrosdbz20 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 W dniu 18.10.2018 o 10:37, afroo. napisał: Jeśli masz ksenon to naturalna sytuacja. Przetwornica uwalnia nadmiar napięcia w instalacji i reflektory potrafią mrugnąć. Dzięki za info Bo właśnie miałem pisać, że na bank nie jest to związane z uzbrojeniem alarmu
Rekomendowane odpowiedzi