Furtek Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Witam. W zeszla niedziele wymienilem sobie Przednie stabilizatory poprzeczne w mojej A4. Czy to jest normalne ze tak zjechaly z gum ? Przy wymianie stare tak nie wygladaly, Wadliwe obie czy ja zle zalozymem cos ? Zerknalem na nie dzis bo cos bije na dziurach . heh Pozdrawiam
greg2505 Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Jakiej firmy , ich się nie da źle założyć, tylko trzeba pamiętać żeby ostatecznie dokręcić na kołach , a nie na podniesionym aucie Edytowane 16 Października 2018 przez greg2505 1
Furtek Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 Dziękuję za odpowiedź. Firma Starline. Tak, dokrecalem wszystko na ziemi jak już na kołach było audi. Śruby wydają się być gdzie powinny. Tylko to dolne łączenie wyglada że wyskoczyło. Do wymiany raczej co ? Nie zbyt to wyglada bezpiecznie .
greg2505 Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 Wg mnie kiepskiej klasy łączniki kup Lema i po problemie , nie są takie drogie , a te oddaj na reklamację, bo jakiś bubel 1
Furtek Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 Dzięki. Kupiłem nowe. Jutro wymienię. Czy potrzebuje robic zbieżność kół po takiej wymianie ?
Furtek Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 To poprostu wyskoczyło!
greg2505 Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 widać jak dobrej są jakości
kamil-vag Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Ja to samo zauważyłem właśnie na nowych SKV, że guma zaczynała już być luźna, czym prędzej założyłem stare, sztywne lemfordera. Na tych łącznikach nie ma co ewidentnie oszczędzać. U kumpla w passacie znowu master sporty też już były bliskie wyskoczeniu...
Furtek Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 Zobaczymy jak ten wytrzyma. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi