tomcio1600 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Panowie nadchodzi czas wiosny i wreszcie zaopatrze sie w alusy.. poki co szukam... mam możliwosc wzięcia takiego wzoru felg (foto akurat poglądowe - zapożyczone): AZEV 16" 5x112 (stan prawie idealny) na oponkach letnich Bridgestone 205/55 za kwotę około 1000 zł Pytanie czy się opłaca ?? i jak się widzą takie felgi ?? Pasują optycznie do A4 czy lepiej szukac dalej? (kwota do wydania do 1000zł)
Dibo Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wzór nie jest za rewelacyjny Ja bym poszukał czegoś innego.
ykk Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak Ci sie podobaja to bierz. Cena dobra..
musti Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Według mnie rozejrzyj się powinieneś coś wykukać za tą kaske lepszego http://moto.allegro.pl/item558925409_orginalne_felgi_16_5sztuk_audi_a4_a6_passat.html
Skrzypek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 według mnie te http://moto.allegro.pl/item556021803_orginalne_felgi_audi_a4.html sa dużo ładniejsze ale kwestia gustu
Rafal_69 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak Ci sie podobaja to bierz. Cena dobra.. dokładnie, musza tobie sie podobać nie nam ale ja bym szukał dalej (to moje zdanie ty zrobisz jak uważasz )
dario_77 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ten wzór kółek co znalazłes to na B4ce ładnie leżą (http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7880886) a na A4 wrażenia nie zrobią (chyba ze posadzisz ja a obręcze założysz conajmniej dwa rozmiary wieksze w tym wzorze). Musti dał ci ładny przykład, na których wózek dostanie świeżości
moskal Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 AZEV 16" 5x112 (stan prawie idealny) na oponkach letnich Bridgestone 205/55 za kwotę około 1000 zł miałem bardzo podobny wzór tylko OZ i 17" , ładnie wygląda , mi i znajomym sie bynajmniej podobało. moge ci później podrzucic fotki bo gdzies mam
tomcio1600 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Ten wzór kółek co znalazłes to na B4ce ładnie leżą (http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7880886) a na A4 wrażenia nie zrobią Własnie sie zastanawiałem jak to będzie wygladało juz na aucie... bo wiadomo ze patrząc na samą felge jest zupełnie inaczej... hmm musze się poważnie zastanowic bo tu za 1000 miałbym felgi+opony (takie na co najmnej 2 sezony albo i wiecej). Ten wzór co podał musti bardzo mi sie podoba ale tam dochodzi jescze kwestia opon a za tym ida wieksze pieniadze. Nie wiem.. pomyśle jeszcze (śnieg jescze leży wiec zmieniac odrazu nie trzeba ) miałem bardzo podobny wzór tylko OZ i 17" , ładnie wygląda , mi i znajomym sie bynajmniej podobało. moge ci później podrzucic fotki bo gdzies mam Będę bardzo wdzięczny :> z chęcią zobacze jak to wygląda na A4
Dibo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ten wzór co podał musti bardzo mi sie podoba ale tam dochodzi jescze kwestia opon a za tym ida wieksze pieniadze. Nie wiem.. pomyśle jeszcze (śnieg jescze leży wiec zmieniac odrazu nie trzeba ) Ale felg nie kupujesz często. Lepiej raz dołożyć a mieć fajne Tymbardziej że ten wzór co pokazał musti to najładniejsze ori 16"
moskal Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 wszystkie ori są do d..y [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 10:07_________________________________________________ Własnie sie zastanawiałem jak to będzie wygladało juz na aucie... tylko weź pod uwage ze ja ci dam zdjęcia 17" , ty bedziesz miał 16" a to jest różnica i to znaczna , gdybyś zglebił auto -30mm to też by ci duzo dało.
tomcio1600 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 dario_77 dopiero teraz skumałem po otoczeniu oglądając te foty że ten link co dałeś do B4 to made in Głogów :] hehe. Między TOP-Poligrafią a Aldim... No i to że sam reprezentujesz nasza metropolie I w dodatku teraz jak sie przypatrzyłem to nie sa takie same felgi... ja pokazałem AZEV a tu na fotach sa DREZENT i w tych pokazanych przeze mnie jest inny rant. Kształtem podobne jednak nie takie same :] Co do samych felg chwilowo jeszcze sie wstrzymam i zobaczymy może znajde coś ładniejszego... pozdro
Dibo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zobacz sobie te: http://www.allegro.pl/item562344892_felgi_audi_a4_ori_7_5jx17_5x112_z_oponami_dunlop.html Adas z forum je sprzedaje
slepy Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 te pierwsze to dość stary wzór, i taki nijaki mi się widzi, te drugie też jakieś takie , szukaj na alle... czasem trafią się fajne fele, za jeszcze fajniejszą cenę
pablo_9 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 widzę, że wziąłeś się Tomek ostro za poszukiwanie felg te co pokazałeś dla mnie osobiście jakoś nie pasują do A4, ja jestem "chory" na punkcie tego wzoru co zaproponował musti luknij sobie na te felgi które ja oglądałem w sobotę, wystawił je na allegro, tylko one tak jak Ci mówiłem są trochę zajechane z resztą sam oceń http://moto.allegro.pl/item562925819_alufelgi_audi_a4_a6_oryginalne_5_sztuk.html ja szukam dalej
topor Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 dla mnie ten wzor alu to zajbiaszczy jest do Audi 80 b3-4 ale nie do B5... nie ta epokoa po prostu poszukaj czegos fajnego... bywa ze i na allegro za tysiaka moza kupic super kola. wiec sie nei spiesz z kupnem bo do wiosny jescze kawalek;)
tomcio1600 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 widzę, że wziąłeś się Tomek ostro za poszukiwanie felg te co pokazałeś dla mnie osobiście jakoś nie pasują do A4, ja jestem "chory" na punkcie tego wzoru co zaproponował musti luknij sobie na te felgi które ja oglądałem w sobotę, wystawił je na allegro, tylko one tak jak Ci mówiłem są trochę zajechane z resztą sam oceń http://moto.allegro.pl/item562925819_alufelgi_audi_a4_a6_oryginalne_5_sztuk.html ja szukam dalej No baaa :] no te faktycznie nie sa w najlepszym stanie... po za tym do tej kwoty nalezy doliczyc oponki tak jak wspomiales.. nie wiem.. poki co czekamy jeszcze. Może kumpel coś przywiezie jeszcze z niemcowni Te AZEV własnie tez mi tak do końca sie nie widzą.. Powiem niech je puszcza dalej a ja poczekam az cos innego przyjedzie do mnie :>
dario_77 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 "dario_77 dopiero teraz skumałem po otoczeniu oglądając te foty że ten link co dałeś do B4 to made in Głogów :] hehe. Między TOP-Poligrafią a Aldim... No i to że sam reprezentujesz nasza metropolie " A no zgadza się Tomek, że tam dokładnie zrobiłem te fotki i na przeciwko mieszkam, tylko że teraz w zamian B4 stoi tam B7 i tez w Avanciku :> (p.s. ta B4 jest jeszcze do sprzedania także jak ktoś z okolicy by potrzebował to polecam ) a co do wzoru to był poglad po to żeby pokazać do jakich aut te kółka tworzą czy to Dezent czy Azev. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi