maciekzlw1994 Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Witam. Ktoś miał może taki problem i wie jak to naprawić. Otóż odstaje mi ozdobna listwa chrom w przednich drzwiach kierowcy w Audi a4 B8. Wszędzie takto jest idealnie. Ktoś już kiedyś próbował ja podklejac bo widzę jakis klej czy coś. Ale za cholerke nie wiem jak to ogarnąć.
terazkurdeja Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Mam to samo tylko w tylnych dzwiach i za cholere nie idzie tego wcisnąć bo amortyzuje. Kolego daj znać jak zrobisz z tym porządek?
MaciekPL Opublikowano 28 Października 2018 Opublikowano 28 Października 2018 Chyba najprościej ściągnąć ja cała, wyczyścić i przykleić od nowa na jakiś mocny klej do szyb czy coś innego.
Maciek1281 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 W dniu 21.10.2018 o 21:02, maciekzlw1994 napisał: Witam. Ktoś miał może taki problem i wie jak to naprawić. Otóż odstaje mi ozdobna listwa chrom w przednich drzwiach kierowcy w Audi a4 B8. Wszędzie takto jest idealnie. Ktoś już kiedyś próbował ja podklejac bo widzę jakis klej czy coś. Ale za cholerke nie wiem jak to ogarnąć. Kolego a czy przez ta odstajaca listwe nie szumialo ci na slupku srodkowym
Rekomendowane odpowiedzi