Michalmichalo Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Witajcie jest sens montować zaciski czterotłoczkowe tylne np z touarega na przód do Audi??Znalazłem info w necie że takie zaciski nie hamują tylko spowalniają ile w tym prawdy?? Obecnie jest jeden tłok 57mm więc 4 tłoki 30 mm powinny dac znaczna poprawę hamowania.Mam rację??
wesz82 Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Pytanie jak cenowo to wyjdzie???
Dev Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 5 minut temu, wesz82 napisał: Pytanie jak .... to wyjdzie??? bez sensu
Michalmichalo Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 temat bez sensu ze względu na efekt hamowania czy koszty takiej operacji??
Dev Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 28 minut temu, Michalmichalo napisał: Witajcie jest sens montować zaciski czterotłoczkowe tylne np z touarega na przód do Audi??Znalazłem info w necie że takie zaciski nie hamują tylko spowalniają ile w tym prawdy?? Obecnie jest jeden tłok 57mm więc 4 tłoki 30 mm powinny dac znaczna poprawę hamowania.Mam rację?? zmien zwrotnice na eSowe i mozesz robic co chcesz
wesz82 Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 14 minut temu, Michalmichalo napisał: temat bez sensu ze względu na efekt hamowania czy koszty takiej operacji?? Musisz sie zastaniwic ile wyjdzie taki swap. Lepiej poszukaj info jak to zaadaptowac do aldi.. Tak jak kotek pisze lepiej dac zwroty z s4b5 lub tansze z a4b6 do tego wymiana wahaczy i mozesz juz robic co chcesz. Ograniczyc Cie tylko moze portfel. Osobiscie wiem ze swap wcale tani nie jest ale warto to zrobic dla bezpieczenstwa.
Rekomendowane odpowiedzi