nsk Opublikowano 30 Października 2018 Opublikowano 30 Października 2018 Witam , lała mi się woda do środka auta przez uszczelkę obudowy komputera sterownika , odłączyłem akumulator , rozłączyłem wtyczki od ecu te co ide do srodka , po złożeniu wszystkiego auto nie pali (kontrolki świecą komputer nie pokazuje błędów) proszę o pomoc , pozdrawiam
kamil-vag Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 To sprawdź jeszcze raz czy wszystko dobrze połączone... przekaźniki nie zalane wodą ? nie pośniedziały ?
nsk Opublikowano 31 Października 2018 Autor Opublikowano 31 Października 2018 Przed rozkreceniem wszystko działało
kamil-vag Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 To tym bardziej rozbierz i sprawdź jeszcze raz czy wszystko dobrze poskładane...
nsk Opublikowano 31 Października 2018 Autor Opublikowano 31 Października 2018 kolega podpowiedział mi że gdy wyciągałem te wtyczki co są w środku pod obudową ( 4 sztuki ), to tam jest jakaś wtyczk która ma krótki kabel i mogła się odłączyć, tylko tam jest słaby dostęp
Rekomendowane odpowiedzi