artursa Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Witam Wiem, że temat jest odgrzewany ale tak na prawdę to nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi odnosnie montażu listew progowych zewnętrznych do a4 b8 Avant. Pasują od a5 coupe czy od a5 sportbacka i jaką długość mają oryginalne listwy od a4 b8 Avant? Pozdrawiam
Krzy0 Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, artursa napisał: Witam Wiem, że temat jest odgrzewany ale tak na prawdę to nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi odnosnie montażu listew progowych zewnętrznych do a4 b8 Avant. Pasują od a5 coupe czy od a5 sportbacka i jaką długość mają oryginalne listwy od a4 b8 Avant? Pozdrawiam Ja u siebie mam z a5 sportback . Edytowane 4 Listopada 2018 przez Krzy0
artursa Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 1 godzinę temu, Krzy0 napisał: Ja u siebie mam z a5 sportback . Dzięki za info
Marcin Gugu33 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 A ktoś wie jak jest przy innych wariantach?
Rekomendowane odpowiedzi