Zbuntowany9978 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam wszystkich. Mam dylemat i potrzebuje waszej pomocy. W tym modelu u mnie na tyle, są tarcze montowane razem z lozyskiem? Czy poprostu zdejmuje stare, i zakładam Nowe? Ktos ostatnio mi tak mówił, a zamierzam się do zmiany na tyle bo na przeglądzie Pan zauważył że się kończą.:)
Dev Opublikowano 11 Listopada 2018 Opublikowano 11 Listopada 2018 klocki tarcze łozyska i pierscienie ABS dajesz nowe
Zbuntowany9978 Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 Hoho to malutki wydatek się zacznie :D. Dzięki za odpowiedź!
Dev Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, Zbuntowany9978 napisał: Hoho to malutki wydatek się zacznie :D. Dzięki za odpowiedź! nie ma strachu jezeki chodzi o koszt gorzej jest z poskładaniem tego w calosc Edytowane 12 Listopada 2018 przez Dev
Zbuntowany9978 Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 Tak myślałem że będzie ciężko, dobrze że sąsiad miał prasę, pomógł mi. Pozdrawiam!:)
Rekomendowane odpowiedzi