WolfElk Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 Pierwsze fotki świeżo po zakupie Pozdrawiam ! edit by: zdeniu
martin a4 Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 niezla laleczka proponuje felunie 17 cos al'a zdeniu no i lampy do przodu ori valeo i bedzie miodzio.pzdr
wojtas-audi Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 niezla laleczka proponuje felunie 17 cos al'a zdeniu Zdeniu ma 19 Autko ladne, czekamy na modyfikacje ?? :twisted:
martin a4 Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 chodzi mi o wzor martin a4 napisał/a:niezla laleczka proponuje felunie 17 cos al'a zdeniu Zdeniu ma 19 Autko ladne, czekamy na modyfikacje ??
taktuś Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 ładna, tylne lampy po I lifcie- się prezentują!!! brakuje trochę srebra ( alufelgi ), no ale jestem pewny, że na pewno włożysz :biggrin: , jeszcze raz. ładna ta twoja
Gość spedyt Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Fajna no i ten silniczek, faktyczne to auto aż prosi się o felgę Widzę że masz hak
marcin j Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Felga by się przydała bankowo, z przodu lampy valeo, kierunki biale i bedzie gites . :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Kilka zmianek stylistycznych typu lampy przednie Valeo , moze jakis gladny grilek no i felga 17''
Gość Michał Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Tak ja wyżej, jakaś felga, lampy przód i będzie cacy A, i listwe dolną sobie przymocuj coby sobie ktoś nie "pociągnał" ona jest czarna czy granatowa Wygląda mi bardziej na granatową
WolfElk Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 Witam. Kolor: Granatowy Listwa naprawiona ,a ponadto wymieniony rozrząd, olej, filtry, mieszek i obszyłem kierownice skórką Postaram się o fotki wnętrza. Jak na razie założę kołpaki (mam tylko 3 oryginalne i szukam czwartego do dokupienia) niestety brak kasy na alusy Wyskoczył mi AIRBAG po tych naprawach :confused: Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi