Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 1.8t BFB, granice 250 km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.12.2018 o 20:00, Kejsi napisał:

Zainteresowało mnie to co napisałeś o silniku i wychodzi na to że jak ktoś tyra rezerwę na autostradzie I mu się skończy wacha to ma jechać na warsztat a nie na cpn?

jak nie widzin roznicy miedzy uboga (mega) mieszanka w skutek naglego spadku wydajnosci pompy, a po prostu braku paliwa to wspolczuje ;)

Opublikowano
5 godzin temu, DivaynEays napisał:

jak nie widzin roznicy miedzy uboga (mega) mieszanka w skutek naglego spadku wydajnosci pompy, a po prostu braku paliwa to wspolczuje ;)

Ale nie odwracaj kota ogonem bo to są rzeczy które czujesz I jeśli trochę dbasz o samochód to sprawdzisz co jest nie tak. Mi chodzi o ten wpis o tym że ubije silnik odrazu przy słabej pompie I bez spiny koze czegos nie rozumiem ?

Opublikowano

Widzę typowo od razu moc moc moc. Pierw hamulce i sprzęgło bez tego nie pojedzie :D

Opublikowano

W dniu 21.12.2018 o 23:21, bartek537 napisał:

Widzę typowo od razu moc moc moc. Pierw hamulce i sprzęgło bez tego nie pojedzie :D

Hamulce wystarcza, sprzeglo 250km okolo 350Nm też powinno przenieść... 

Opublikowano
23 minuty temu, Patryk94 napisał:

Hamulce wystarcza, sprzeglo 250km okolo 350Nm też powinno przenieść... 

W mieście albo na drogach wojewódzkich może jakoś tam wystarczą, ale na autostradzie jak będziesz chciał wykorzystać te konie do dobrej zabawy, to nic poniżej 320/288 nie wystarczy.

Co do sprzęgła wieść niesie, że seryjne się kończy na 330... ale to tylko wieść ;)

Opublikowano

Dokladnie, 312/255 w tak ciezkim aucie to padaka i przy hamowaniu z wyzszych predkosci mozna sie zabic.

Sprzeglo jak nowe to 350nm zniesie, ale wiekszosc z naszych 1.8t ma sprzeglo od nowosci i najechane 200-300tys km. W takim nie ma zadnych szans.

Opublikowano
Godzinę temu, Unf napisał:

W mieście albo na drogach wojewódzkich może jakoś tam wystarczą, ale na autostradzie jak będziesz chciał wykorzystać te konie do dobrej zabawy, to nic poniżej 320/288 nie wystarczy.

Co do sprzęgła wieść niesie, że seryjne się kończy na 330... ale to tylko wieść ;)

Zabawa na autostradzie? Hmmm.... moim zdaniem żadne hamulce nie zastąpią zdrowej głowy.... napisal ze ma hamulce 320/288 sprzęgło może zmieniał, nowe da rade wiec myślę ze dużej głupoty nie napisalem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Patryk94 napisał:

Zabawa na autostradzie? Hmmm.... moim zdaniem żadne hamulce nie zastąpią zdrowej głowy.... napisal ze ma hamulce 320/288 sprzęgło może zmieniał, nowe da rade wiec myślę ze dużej głupoty nie napisalem. 

Założyłem, że piszesz o sobie, a sam nie pisałeś jakie masz hamulce więc przyjąłem, że seryjne ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Unf napisał:

Założyłem, że piszesz o sobie, a sam nie pisałeś jakie masz hamulce więc przyjąłem, że seryjne ;)

Spoko. Moja seria to 312/288

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.12.2018 o 17:45, Łukasz13 napisał:

Uroki ośki :)

Udało mi się zrobić w końcu stage 2, i muszę powiedzieć ze nie ma obcji zakręcić na 3cim biegu przy 250ps... wydaje mi się że masz sporo więcej źrebaków. 

Opublikowano
2 godziny temu, Patryk94 napisał:

Udało mi się zrobić w końcu stage 2, i muszę powiedzieć ze nie ma obcji zakręcić na 3cim biegu przy 250ps... wydaje mi się że masz sporo więcej źrebaków. 

Jakie graty  wpadły do stage2? Frajda  pewnie duza z jazdy. 

Opublikowano
Godzinę temu, MarcinL napisał:

Jakie graty  wpadły do stage2? Frajda  pewnie duza z jazdy. 

Opublikowano

A jak sobie sprzęgło radzi z tym momentem?

Dużo kilometrów ma najechane?

Opublikowano

110tys oryginal, tzn. Pierwsze sprzęgło w tym aucie. 

Opublikowano

To wzglednie swieze, dlatego taki fajny moment wyszedl. Ladnie juz to pewnie jezdzie?

Opublikowano