peter22 48 Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Witam , jak w temacie , mam problem z elektryczna klapa audi q5 2009 rok czyli to samo co a4 b8 . Klapa otwiera się do połowy i staje . Zamyka się normalnie . Nawet jak otworze dalej recznie to zamyka się normalnie . Problem jest tylko z otwieraniem . Nie ma znaczenia którym guzikiem otwieram . Cały czas są takie same objawy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2k2 55 Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 Trzeba zaprogramować wysokość otwierania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter22 48 Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 Dzięki kolego za szybka pomoc . Wszystko działa jak powinno . Tylko dziwne ze samo się tak przeprogramowalo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilch-1984 10 Posted December 13, 2018 Share Posted December 13, 2018 No właśnie ja u siebie programowałem,żeby to się do końca nie otwierała. Klapę zatrzymujesz na tej wysokości jakiej chcesz żeby się zatrzymała. Nacisnąłem przycisk zamykania klapy do momentu mrugnięcia świateł awaryjnych. I sprawa załatwiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts