Kocurei Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam Państwa Niestety w mojej Audi padła turbina i potrzebna jej regeneracja. Ale zastanawiam się nad kupnem nowej że strony GenesisTurbo Ktoś kto się zna na tym mógł by mi jakoś doradzić bo nie wiem czy regenerowacć czy zakupić nówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Godzinę temu, Kocurei napisał: Ale zastanawiam się nad kupnem nowej że strony GenesisTurbo a gdzie Ty tam masz "nowe" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nowe, fabryczne turbo jak Ci się uda jakimś cudem trafić to będzie warte co najmniej połowę wartości b5 ? Regeneruj w porządnym serwisie i nie kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocurei Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 4 godziny temu, przem8 napisał: Nowe, fabryczne turbo jak Ci się uda jakimś cudem trafić to będzie warte co najmniej połowę wartości b5 ? Regeneruj w porządnym serwisie i nie kombinuj. Okey, dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audifan123 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 zakładaj od razu hybrydę to będzie nowe turbo i więcej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi