Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] 0-200km/h.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1,9 bez chipa nie jedzie 200, chyba, że dla kogoś wskazania zegara są święte i niepodważalne. Popatrzcie do instrukcji swoich autek;)

Opublikowano

1,9 bez chipa nie jedzie 200, chyba, że dla kogoś wskazania zegara są święte i niepodważalne. Popatrzcie do instrukcji swoich autek;)

To fajnie klimatronik mi oszukuje a o prędkościomierzu nie wspomnę :naughty:

Opublikowano

1.6 oscyluje w granicy faktycznych 200 :naughty:.Moje licznikowe to 207 a są tu ludzie którzy napewno mają w lepszej kondycjii autka niż moje. :good:

Opublikowano

no to jak 1.6 tyle leci to 1.9 tymbardziej...

Opublikowano

1.6 oscyluje w granicy faktycznych 200 :naughty:.Moje licznikowe to 207 a są tu ludzie którzy napewno mają w lepszej kondycjii autka niż moje. :good:

207 licznikowe to mniej, niż 200 rzeczywiste :gwizdanie:

Ja znalazłem meeega górkę i rozpędziłem się do 220 na blacie (odcięcie na 5. biegu). Na klimatroniku było 205, choć moim zdaniem zaniża o jakieś 0,5% (czyli 1km/h przy tej prędkości)

Opublikowano

u mnie jest podobnie - patrząc na navigację i to co ona pokazuje...

jechałem 210 po autobahn'ie a nawigazja krzyczała 194

Opublikowano

u mnie jest podobnie - patrząc na navigację i to co ona pokazuje...

jechałem 210 po autobahn'ie a nawigazja krzyczała 194

tylko nie pisz że to był max, bo 130konny to leci 230:]
Opublikowano

wtedy jeszcze byłem tak podjarany (autko do domu wiozłem) że przerażała mnie naklejka serwisowa Audi z dużym 190km/h na wierzchu :polew: - dopiero później zobaczyłem że oponki do 270km/h (indeks W)

Opublikowano

tomeks32 jaki adres jest tej stronki z danymi technicznymi co masz na zdjęciu bo kiedyś jej dużo używałem i ślad po niej zaginął?

Muszę porównać moje 1.8T z oplem 2.0 bo kiepsko moje auto w tym pojedynku wyszło :disgust:

Opublikowano

Yelo twój przypadek potwierdza,że 1.6 w dobrym stanie 200 osiąga i jak mówiłem są autka w lepszej kondycji niż moje.Ty masz chyba jedne z najlepiej utrzymanych w klubie :good:

Więc jak się niektórzy wyśmiewają ten wątek 1.6 jednak też dotyczy :tongue4:

A to w jakim czasie to 200 osiąga to już druga strona medalu :hi:

stomi ale jeśli masz"tylko" serię w twoim a porównujesz do Vectry B 2,0 16V to nie martw się za bardzo bo opel chyba jest lżejszy i te 136 KM jednak ma.

Opublikowano

ma sie nie martwic?ja byl bym zalamany jakby jakas vectra mnie objechalas :kox:

tym bardziej smieszne 2.0

Opublikowano

A 2.0 fsi, a te małe zapingalacze z Fiata,Pueguota itd?

Jakby patrzeć pod takim kątem to trzeba by było e-Skę od razu kupować :gwizdanie:

Ja tam wolę radość z samego tego jak fajnie i przyjemnie się jeździ :a4fan:

Mnie tam nie sztuka objechać i mam to gdzieś co mnie wyprzedzi.Uwielbiam swój samochodzik. :wink4:

Opublikowano

to była astra B 2.0; wcześniej miałem też przypadek że objechała mnie vectra b ale silnik to nie wiem jaki tam był- może jakiś v6..., mam serie i w obu przypadkach działo się to przy prędkościach zbliżonych do 200, silnik mam raczej zdrowy.

Opublikowano

Mnie ostatnio w Niemczech objechał stary T4. Tylko, że był jakiś taki dziwnie zielony i miał na boku napis ZOLL :polew:

Opublikowano

ma sie nie martwic?ja byl bym zalamany jakby jakas vectra mnie objechalas :kox:

tym bardziej smieszne 2.0

hyhy vectry oszukuja, podobnie jak pasaty, takie niebieskie migajace swiatelka maja

Opublikowano

Na czym się opierałeś mierząc czas 26s od 0-200 na GPS czy na liczniku -bo jeśli na tym drugim to równie dobrze możesz podać czas na oko. :mysli:

Opublikowano

Na czym się opierałeś mierząc czas 26s od 0-200 na GPS czy na liczniku -bo jeśli na tym drugim to równie dobrze możesz podać czas na oko. :mysli:

mysle ze tu chodzi raczej o rzad wielkosci niz dokladne pomiary +- 1-2 sekundy jest OK .