Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) 18 minut temu, duzy616 napisał: Jaki masz przebieg? 250tys A czemu pytasz??? Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Paweł 1990
Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wyczyszczone Ale jeszcze pytanie trzeba podobno nasmarowac w srodku czym przepustnice czy egr gdzieś widziałem Pomóżcie bo jutro będę zakladac
duzy616 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 19 minut temu, Paweł 1990 napisał: Wyczyszczone Ale jeszcze pytanie trzeba podobno nasmarowac w srodku czym przepustnice czy egr gdzieś widziałem Pomóżcie bo jutro będę zakladac Z tego co wiem to trzeba nasmarować zębatki pod tą czarną kopułką, którą masz pokazaną na zdjęciu.
Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 21 minut temu, duzy616 napisał: Z tego co wiem to trzeba nasmarować zębatki pod tą czarną kopułką, którą masz pokazaną na zdjęciu. A czym nasmarowac to pod egr czy przepustnica
duzy616 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 11 minut temu, Paweł 1990 napisał: A czym nasmarowac to pod egr czy przepustnica Tego ja Ci nie odpowiem.
Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 1 minutę temu, duzy616 napisał: Tego ja Ci nie odpowiem. Bo już złożyłem Choć do auta jutro będę montować Może ktos inny wie
Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 5 godzin temu, bin85 napisał: Bez różnicy, byleby czyściło Kolego wiesz może czy mam smarować zębatki egr czy przepustnicy?? I czym było by najlepiej
duzy616 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Godzinę temu, Paweł 1990 napisał: 250tys A czemu pytasz??? Pytam bo ja mam 160 tys. Przymierzam się do czyszczenia już rok (cały czas mnie powstrzymuje problem z uruchomieniem auta po czyszczeniu przez niektóre osoby) Sam kiedyś sprawdzałem z ciekawości ten zawór z sitkiem na pompie wysokiego ciśnienia CR i miałem problem z uruchomieniem samochodu (należałem do pechowców, myślałem, że pompa się zatarła, na szczęście była tylko bardzo mocno zapowietrzona)
Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 12 minut temu, duzy616 napisał: Pytam bo ja mam 160 tys. Przymierzam się do czyszczenia już rok (cały czas mnie powstrzymuje problem z uruchomieniem auta po czyszczeniu przez niektóre osoby) Sam kiedyś sprawdzałem z ciekawości ten zawór z sitkiem na pompie wysokiego ciśnienia CR i miałem problem z uruchomieniem samochodu (należałem do pechowców, myślałem, że pompa się zatarła, na szczęście była tylko bardzo mocno zapowietrzona) Ja czyscilem bo wyszedł błąd na komputerze. Jutro będę składać oby było dobrze
duzy616 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 7 minut temu, Paweł 1990 napisał: Ja czyscilem bo wyszedł błąd na komputerze. Jutro będę składać oby było dobrze Jakbym miał błąd to też bym się nie zastanawiał nad czyszczeniem.
kkt Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 29 minut temu, duzy616 napisał: Przymierzam się do czyszczenia już rok (cały czas mnie powstrzymuje problem z uruchomieniem auta po czyszczeniu przez niektóre osoby) Ja u siebie czyściłem i po złożeniu błędów nie było.
Paweł 1990 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 6 minut temu, kkt napisał: Ja u siebie czyściłem i po złożeniu błędów nie było. Mam nadzieję że jutro po złożeniu będę bardzo zadowolony Pozdrawiam
Paweł 1990 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 15 godzin temu, kkt napisał: Ja u siebie czyściłem i po złożeniu błędów nie było. Mam nadzieję że jutro po złożeniu będę bardzo zadowolony Pozdrawiam Efekt po zlozeniu Auto odpalił za 3 razem. Na początku odpalił i zgaslo Poznie po 2 próbie znowu odpalił i przejechałem się kawałek. Po zgaszejiu zatrzeslo silnikiem. Myślę że to chwilowe ponieważ jazda nie była zbyt długa. Zaraz wsiadam i przejdę dłuższy kawałek by dokładniej ocenić czy wszystko jest ok
duzy616 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 4 godziny temu, Paweł 1990 napisał: Mam nadzieję że jutro po złożeniu będę bardzo zadowolony Pozdrawiam Efekt po zlozeniu Auto odpalił za 3 razem. Na początku odpalił i zgaslo Poznie po 2 próbie znowu odpalił i przejechałem się kawałek. Po zgaszejiu zatrzeslo silnikiem. Myślę że to chwilowe ponieważ jazda nie była zbyt długa. Zaraz wsiadam i przejdę dłuższy kawałek by dokładniej ocenić czy wszystko jest ok Podpinałeś kompa przed pierwszym uruchomieniem, żeby usunąć ewentualne błędy.
Paweł 1990 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 45 minut temu, duzy616 napisał: Podpinałeś kompa przed pierwszym uruchomieniem, żeby usunąć ewentualne błędy. Właśnie nie bo nie mam kompa... Może jutro podjadę do znajomego żeby mi skasował.. Choć po odpaleniu już nie pokazuje żadnego błędu. TYLKO jak daje na zapłon dale świeci się kontrolka ale po odpaleniu znika.
kkt Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Paweł 1990 napisał: TYLKO jak daje na zapłon dale świeci się kontrolka ale po odpaleniu znika. Na zaplonie będzie świeciła.
Paweł 1990 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 43 minuty temu, kkt napisał: Na zaplonie będzie świeciła. Ale reszta po sekundzie znika a dopiero po odpaleniu ostatnia to normalne?? Po jeździe próbnej nie ma żadnych złych oznak. Więc myślę że wszystko będzie ok.
kkt Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Ta ostatnia to jak wygląda? Edytowane 6 Stycznia 2019 przez kkt
Paweł 1990 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2019 12 godzin temu, kkt napisał: Ta ostatnia to jak wygląda? Kontrolka od check engine (pomarańczowy kran jak to mój znajomy mówi)
Rekomendowane odpowiedzi