Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znaczenie ET Felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie dystanse sa najlepesze (jaka firma itp)

H&R :good:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 511,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakie dystanse sa najlepesze (jaka firma itp)

H&R :good:

Zdecydowanie H&R, sam mam takie :good:

Opublikowano

a ja mam najtansze z allegro i sobie bardzo chwale, zero bicia, idealnie wyciete otwory.. jak ktos sie tym zajmuje na codzien to w dystansach nie ma wielu rzeczy ktore mozna zapsuc, wazne zeby nie kupowac dystansow robionych przez kolege w garazu :wink4:

Opublikowano

a ja mam najtansze z allegro i sobie bardzo chwale, zero bicia, idealnie wyciete otwory.. jak ktos sie tym zajmuje na codzien to w dystansach nie ma wielu rzeczy ktore mozna zapsuc, wazne zeby nie kupowac dystansow robionych przez kolege w garazu :wink4:

oczywiście masz racje , zgodze się z Tobą , ale Kristof pytał o najlepsze ,a H&R za takie uchodzą.

Opublikowano

Witam.Mam pytanie co sądzicie o felach Borbeta 17" ET35 6J będą pasować do B5 ???. Nie jestem tylko pewien tego 6J czy nie za wąskie no i jakie oponki trzeba tam dołożyć ??

Opublikowano

6J to nie zaszerokie ale już powinna ładnie wyglądać felga

Opublikowano

a jakie oponki wchodzą na te fele???

[br]Dopisany: 23 Maj 2009, 13:12_________________________________________________Mam do wzięcia w dobrym stanie za 800pln i tak się zastanawiam czy szukać innych czy brać te- A4 mam w automacie

Opublikowano

Witam.Mam pytanie co sądzicie o felach Borbeta 17" ET35 6J będą pasować do B5 ???. Nie jestem tylko pewien tego 6J czy nie za wąskie no i jakie oponki trzeba tam dołożyć ??

Tu masz tabele :

http://www.a4-klub.pl/smf/opony_a_szerokosc_felgi_tabela_jakie_opony_do_jakiej_felgi-t25894.0.html

do takiej felgi nie ma opony

Opublikowano

no to chyba dam sobie spokój z tymi felami.

Opublikowano

Jak sie napaliłeś to weź tylko troche lipnie bedzie wyglądać

Swoją drogą pierwszy raz spotykam felge 6J w 17 calach :mysli:

Opublikowano

Jak sie napaliłeś to weź tylko troche lipnie bedzie wyglądać

Swoją drogą pierwszy raz spotykam felge 6J w 17 calach :mysli:

205 by naciągnął tylko lekki balon by był ale za to na osiągach by nie stracił bo pewnie felga lekka jest :wink4:

Opublikowano

Podjadę do serwisu opon i pogadam czy maja coś pod te fele i zdecyduję czy brać te czy szukać min 7"

Opublikowano

205 by naciągnął tylko lekki balon by był ale za to na osiągach by nie stracił bo pewnie felga lekka jest :wink4:

ch.j z osiągami , ważny jest wygląd :kox: :kox: jak ja zwale mojego tylnego kapcia to jest co oglądać 8.5J 235/45 to jest guma :good::kox: :kox:

Opublikowano

Mam felge 18"/8" i ET 45 na to kupuje opony 225/40 i obnizam zawieche Eibach ProKit -30mm i wiem ze kola beda mocno schowane wiec potrzebuje dystansu a z tego co czytałem musi być z pierscieniem...

Znalazłem goscia ktory mi zrobi dystanse bo mam otwór centrujacy w feldze 72,5mm wiec nie ma problemu ze zrobieniem dystansów z otworem na piaste 57,1 i pierscieniem centrujacym na 72,5

Teraz tylko czy jak do tej feli dam z przodu dystans 10mm a do tyłu 13 to bedzie git??

Opublikowano

Mam felge 18"/8" i ET 45 na to kupuje opony 225/40 i obnizam zawieche Eibach ProKit -30mm i wiem ze kola beda mocno schowane wiec potrzebuje dystansu a z tego co czytałem musi być z pierscieniem...

Znalazłem goscia ktory mi zrobi dystanse bo mam otwór centrujacy w feldze 72,5mm wiec nie ma problemu ze zrobieniem dystansów z otworem na piaste 57,1 i pierscieniem centrujacym na 72,5

Teraz tylko czy jak do tej feli dam z przodu dystans 10mm a do tyłu 13 to bedzie git??

Będzie :wink4:

Opublikowano

z otworem na piaste 57,1 i pierscieniem centrujacym na 72,5

A felga ma otwór 72,5 ????

Jeśli masz juz te fele to załóż i sprawdz jaki musisz mieć dystans , nie kupuj w ciemno 10mm/13mm , jesli nie masz jeszcze felg to sie wstrzymaj bo w razie wtopy szkoda kasy :thumbdown:

Opublikowano

z otworem na piaste 57,1 i pierscieniem centrujacym na 72,5

A felga ma otwór 72,5 ????

Jeśli masz juz te fele to załóż i sprawdz jaki musisz mieć dystans , nie kupuj w ciemno 10mm/13mm , jesli nie masz jeszcze felg to sie wstrzymaj bo w razie wtopy szkoda kasy :thumbdown:

Mam juz te fele na chacie - w tym tygodniu bede miał opony 225/40 ale nie moge założyć bo ja jestem w szwecji a koła w PL. Przyjeżdzam na piatek/sobota/niedziela wiec nie mam zbytnio czasu na próby i ewentualne zamowienie dystansów :no:

Felga to 18"/8" i ET45 otwor centrujacy 72,5 ale z założonym pierscieniem na 57,1.

Z tego co szukałem/czytałem to przy tych parametrach chłopaki nawet ET30 wrzucali wiec jak po założeniu dystansów bede miał ET35 przód i ET32 tył powinno być dobrze i się prezentować :kox:

Opublikowano

mamy pytanko jakie ET ma audi A4 B5 i A6 C5 ? chodzi mi głównie o to czy zmieszczę tam felgi do A8 o rozstawie śrub 5x112

i szerokości 8J x 18" oraz ET 48 :mysli:

Opublikowano

ET48, z dystansem będzie miodzio, poczytaj dobrzę wątek a dowiesz się wszystkiego :szukaj:

Opublikowano

mamy pytanko jakie ET ma audi A4 B5 i A6 C5 ? chodzi mi głównie o to czy zmieszczę tam felgi do A8 o rozstawie śrub 5x112

i szerokości 8J x 18" oraz ET 48 :mysli:

Potrzebne będą dystanse bo obciera. 10 mm wystarczy :good: