essu335 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Panowie już nie mam pojęcia gdzie szukać problemu. Wskazówka od wskaźnika paliwa leży cały czas na rezerwie. Komputer wskazuje rezerwę, opisze pokolei co zostało zrobione - Kazano zatankować auto do pełna i wyjąć bezpiecznik i włożyć po chwili z powrotem- nie pomogło - pompa paliwa jest nowa oryginalna z ASO - test zegarów zrobiony i wszystko jest ok - Komputer nie pokazuję żadnych błędów. - Pływak sprawdzony- wszystko ok - Dzisiaj mi powiedziano że przyczyna może leżeć po stronie elektryki. Czy coś jeszcze trzeba sprawdzić lub zapomniałem dopisać co było robione. Macie jakieś sugestie ?
Langista Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Sprawdzałeś połączenia pływak - licznik? Może gdzieś przewód się przetarł.
jacek70 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Albo uwalony licznik ,albo pływak . Jak się to zepsuło ? Nagle ,czy stopniowo padało ??
Langista Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Pisał już że robił test zegarów i wszystko śmiga. Na moje kabel z pływaka do zegara gdzieś jest uwwlony. Sprawdź najpierw czy jest prąd we wtyczce do pływaka.
essu335 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 Panowie temat do zamknięcia Udało się znaleźć przyczynę Okazało się że ktoś przede mną włożył pływak od A6 , założyłem od A4 i wszystko śmiga
Rekomendowane odpowiedzi