JaCuS08 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Mam problem z Hamulcami. Podczas lekkiego hamowania coś brzeczy i zapalają się kontrolki ABS i Kontrolka hamulców. Dodam że hamulce były robione w ubiegłym tygodniu przez mechanika. Były wymieniane zaciski ktore po hamowaniu nie wracały i ścieraly szybko klocki. Zanim zapalą sie te obie kontrolki to auto hamuje ale trochę slabiej. Natomiast jak zapala się obie kontrolki i zabrzeczy to auto hamuje znakomicie na Mocnych piskach. Od Czego takie coś się robi ? AUDI A4 B5 Edytowane 20 Stycznia 2019 przez JaCuS08
Dev Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 29 minut temu, JaCuS08 napisał: Witam. Mam problem z Hamulcami. Podczas lekkiego hamowania coś brzeczy i zapalają się kontrolki ABS i Kontrolka hamulców. Dodam że hamulce były robione w ubiegłym tygodniu przez mechanika. Były wymieniane zaciski ktore po hamowaniu nie wracały i ścieraly szybko klocki. Zanim zapalą sie te obie kontrolki to auto hamuje ale trochę slabiej. Natomiast jak zapala się obie kontrolki i zabrzeczy to auto hamuje znakomicie na Mocnych piskach. Od Czego takie coś się robi ? Kolego najpierw uzupełnij profil bo nie wiadomo co pisac
JaCuS08 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 Przecież napisałem w czym rzecz
Dev Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 2 minuty temu, JaCuS08 napisał: Przecież napisałem w czym rzecz ale nadal nie wiemy w jakim aucie
Rekomendowane odpowiedzi