Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

(AVF) /1.9/ /Avant/ /S line/Stylng 132/Cupra/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Funkybela napisał:

Kupiłem 60/m w silikonie.
Tak zgadza się,są punkciki,odbija się ledzik od tapicerki drzwi,dla tego wrzucę to w dolną część dekoru.
Nie wiem,czy ten efekt ginie jak wrzuci się 120/m.

a dół podcinałeś dekor, bo ładnie światło rozprasza się 

Opublikowano
  • Autor

nie,nic nie podcinalem. gdzies czytalem,ze niektorzy podcinali dekory itd,ja ustawilem mniej wiecej po srodku pasek led i wyszlo jak na zdj.;)

on jest jeszcze za dlugi,bo wchodzi mi na klamke odrobine,dlatego raczka od klamki jest czesciowo podswietlona.

Edytowane przez Funkybela

Opublikowano

Ja brałem sobie te 1m i wtedy cały dekor masz podświetlony ;) ogólnie dużo lepiej to się kładzie, niż te elwire no i kolor typowo czerwony jak dla audi ;)

Opublikowano

fajne autko , szkoda że bez xenonu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

...Witajcie!
Złapałem zająca z uszy i wpadło troche modów do autka!
Dłuższy czas zastanawiałem się,czy wrzucać góre grilla od 'RS' ,czy lepiej dołożyć i wpakować S4,Padło jak na zdjęciu poniżej...Nie pasuje mi chyba tylko teraz ten dolny,zastanawiam sie,czy nie wrzucić go w ramke 'eslajnową'20190420_190929.jpg

20190420_190919.jpg

20190420_190954.jpg

Od dłuższego czasu tez chodziło mi po głowie przyciemnić chromowaną listwę zderzaka,bo z racji wieku była już troszkę zmęczona,a też mi się ona średnio widziała w tym kolorze...tak więc poszło w czarny Mat,do tego doszło przyciemnienie 'wsteczniaków',niestety folia gówniana,ranty sie lekko odklejają,więc w przyszłym tyg.będę musiał kupić coś lepsiejszego ;)

20190420_190903.jpg

20190420_190850.jpg

20190420_190842.jpg

Edytowane przez Funkybela

Opublikowano

Hm... nie myślałeś o pomalowaniu chłodnicy na czarno? Trochę prześwituje spod grilla.

jak już masz taki ciemny front to teraz czeka Cię rozklejanie lampionów ?

Opublikowano

To fakt, lampiony teraz bardzo kontrastują ^^ trzeba pomalować obowiązkowo, albo założyć bi-ksenonki :)

Ogólnie fajne te plastry miodu ;) Tylko jak Michał pisał, spróbuj prysnąć czarnym matem te alu elementy z chłodnicy, powinno być wtedy wizualnie dużo lpeiej ;)

18 godzin temu, Funkybela napisał:

Nie pasuje mi chyba tylko teraz ten dolny,zastanawiam sie,czy nie wrzucić go w ramke 'eslajnową'

Możesz spróbować go obramować :) chociażby przydałby się taki krój plastra jak jest na górze i po bokach...

Opublikowano

Coraz lepiej się prezentuje :)

Opublikowano
  • Autor
23 godziny temu, koziol992 napisał:

Hm... nie myślałeś o pomalowaniu chłodnicy na czarno? Trochę prześwituje spod grilla.

jak już masz taki ciemny front to teraz czeka Cię rozklejanie lampionów ?

5 godzin temu, kamil-vag napisał:

To fakt, lampiony teraz bardzo kontrastują ^^ trzeba pomalować obowiązkowo, albo założyć bi-ksenonki :)

Ogólnie fajne te plastry miodu ;) Tylko jak Michał pisał, spróbuj prysnąć czarnym matem te alu elementy z chłodnicy, powinno być wtedy wizualnie dużo lpeiej ;)

Możesz spróbować go obramować :) chociażby przydałby się taki krój plastra jak jest na górze i po bokach...

Wiem,wiem,teraz na zdjęciu się to rzuca w oczy,grill był na szybko składany,ale faktycznie bedzie trzeba to prysnąć w czany Mat.
Co do lamp-już od dłuższego czasu się zastanawiałem nad walnięciem środka w czarnym Macie,ale przeraża mnie sam fakt rozklejania tych lamp.Ciężko jest je rozkleić.
Myślałem,żęby zainwestować w lampy Depo,z czarnym środkiem.Rozkminiałem też nad przerobieniem swoich u Gwert'ego.Tylko,ze to będzie troche trwało,a nei mam auta zastępczego.
Ten grill dolny tak kiepsko bez ramki wygląda na zdjęciu,w rzeczyistośći nawet się komponuje z kratkami bocznym,tworzy jakby 'całość',ale się zobaczy jeszcze ;)
Niestety,szukałem,ale nie znalazłem nic 'plastro'podobnego do bocznych kratek zderzaka,na pierwszy rzut oka tego nie widać,dopiero jak się ktoś przypatrzy :D

Opublikowano
  • Autor

Po świętach wpadają talerzyki na przód od B5.
Leżą,leżą i doczekać się nie mogą :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

....
EDIT
Dawno mnie tu nie było,a troszkę się podziało,bez szaleństw,ale zmiany są ;)

Talerzyki od B5 w końcu zawitały na pokładzie.Przód fajnie zrównał się z tyłem.Na felgach 18' widać różnice,niestety teraz nie wgląda to fanfastycznie....
Wpadła wycieraczka od Vw,znaleziona w fajnych pieniążkach-prawie nówka od auta po przebiegu 60tys. Ceny na forum naprawde niekiedy zwalają z nóg...
20190707_151244.jpg
teraz wgląda naprawde fajnie,zwłąszcza w realu!

Przy wymianie talerzyków wymieniłem wszelkiego rodzaju gumy,pierdoły przy zawieszeniu z przodu jak i z tyłu,wiec na jakiś czas spokój.
Zawieszenie sztywne,nic nie stuka nie puka,co mnie cieszy :))
Wleciała dokładka od Leona Cupry,jakie te cholerstwa się zrobiły drogie...
Z początku do mnie to nie przemawaiło,zle z czasem się przekonałem i zderzak teraz wygląda tak jak powinien wyjechać z fabryki!
Żółta folia na halogenach ustąpiłą miesca kameleoooonofiiiiiii1
Pomalowane ramki chłodnicy na czarno.Nic nie przebija :))))Dodatkowo zrobiona zaślepka kratki halogena-od keirowcy Made in JA -brak rzucających się w oczy rurek,przewodów itd.
20190707_151334.jpgZaciski pomalowane w złoto ze szpreja...następnym razem jakbym miał to robić,gdzie zaciski są na Ałcie to zdecydowanie kupiłbym farbę malowaną z pyndzla!Pomimo dokładnego oklejenia,niestety pod taśmę wdarło się trochę złotka,co mnie męczy ???

Tadadadamdadamdmadmadm
Od dawna zajarany kołem od Bmw,które zobaczyłem u Koj@ka też takiego zapragnąłem,jakiś czas temu pojawiło się ogłoszenie niedaleko mnie,wiec szybka decyzja-sprzedaje swoje 18nastki i lecimy po Stylingi 132!!!
Po szybkim telefonie,umówieniu się na Sobote poleciałem po nie!
Jak się okazało to nasz kolega z forum,który zastąpił stylingi Voseenami 10,5 cala :D
Tak to się teraz prezentuje!20190707_151516.jpg20190707_151441.jpg20190707_151344.jpgMyślałem,że lepiej siądzie na tych talerzykach i zawiasie S-line,ale tragedii też nie ma.Jednak musi iść troszkę w dół...ale już nei w tym roku.Może gwint??, zobaczymy,ale to lato latooomymy tak :))
Tak czy siak...jaram dupsko kołem :D
Chromy zostają na aucie,w realu wygląda to fajnie przy tym kole,jedynie lampy z czarnym środkiem,myślę nad zamiennikiem Depo-co o tych lampach sądzicie?
Auto przejdzie jeszcze małe odświeżenie lakieru w Lipcu,żeby odzyskało trochę balsku i czerni.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Podoba mi się  :) zawias tak jak pisałeś cza by dać troszkę w dół do tego koła. 

Depo black według mnie trochę za czarne i jeśli dobrze pamiętam komuś chyba parowały. Ale to już tobie ma się  podobać.

Ewentualnie w podobnej cenie (trochę taniej) wyślesz i przemalujesz/przerobisz np na bihalogen swoje.

Pozdr

Opublikowano

Klawo jest.  ?

Ramkę rejestracji z przodu bym wywalił , rejestrację na taśmę i dyskretne wkręty.

Emblematy OOOO w czarny połysk ale  ....

to Twoje auto. ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładne koło z BMW :) Poszukaj dekli z Audi do nich zamiast tych BMW :P

Opublikowano
  • Autor
W dniu 7.07.2019 o 18:50, kamil-vag napisał:

Powiem Ci, że koło zrobiło robotę, fajnie się teraz auto prezentuje! 

Dzięki Kamil:)

W dniu 7.07.2019 o 22:04, staniek napisał:

Podoba mi się  :) zawias tak jak pisałeś cza by dać troszkę w dół do tego koła. 

Depo black według mnie trochę za czarne i jeśli dobrze pamiętam komuś chyba parowały. Ale to już tobie ma się  podobać.

Ewentualnie w podobnej cenie (trochę taniej) wyślesz i przemalujesz/przerobisz np na bihalogen swoje.

Pozdr

Też myślałem nad przeróbką i pomalowaniu środka na czarno,ale niestety nie mam lamp zastępczych a nie mogę sobie pozwolić na 'uziemienie'auta na dłuższy czas,bo nie mam zastępczaka :(
....chyba,ze ktoś oferuje zastępczaki na czas przeróbki?

W dniu 7.07.2019 o 22:14, dekiel 13 napisał:

Klawo jest.  ?

Ramkę rejestracji z przodu bym wywalił , rejestrację na taśmę i dyskretne wkręty.

Emblematy OOOO w czarny połysk ale  ....

to Twoje auto. ?

Moje,moje,ale sugestie co do zmian mile widziane ;)
Znaczki raczej zostają tak jak teraz,Chrom na ramkach zostaje,relingi również,wiec to się teraz jakoś zgrywa.
Chociaż zastanawiałem się,zeby dać to na czzaaaarno 
Ramka rejestracji raczej zniknie.Tak jak mówisz:)

17 godzin temu, Michales napisał:

Bardzo ładne koło z BMW :) Poszukaj dekli z Audi do nich zamiast tych BMW :P

Dzięki,dzięki ;)
Dekle zostają ,operacja dekli od BMW zamierzona.Wcześniej były 'Made in ja Audi',ale to nie wyglądało.
Felgi od Bmw,więc znaczek też zostaje ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze ta fela siadła, auto fajnie się prezentuje ?
Brakuje tylko jakiejś dwururki z tyłu ?

Opublikowano

Super auto się prezentuje na tych felgach ? mogę wiedzieć skąd kupowales włącznik świateł w chromie? 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 3.08.2019 o 22:10, boguc napisał:

Dobrze ta fela siadła, auto fajnie się prezentuje ?
Brakuje tylko jakiejś dwururki z tyłu ?

Dzięki Kamil ;)
Wiem,przydałoby się,ale ceny zderzaków od S -line na 2 rury czasem zabijaja.Ostatnio miałem inne wydatki,wiec musi poczekac,ale jest w planach :D