Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki to model 8E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vario-tech, domjenick, Gili - napiszcie PW do Huga z prośbą o kropka za pisanie w zamkniętym wątku - dodajcie że przysyła Was miron - może dostaniecie skrócony wyrok z racji na przyznanie się do winy :polew:

:polew: :polew: nie wytrzymalem

Opublikowano

vario-tech, domjenick, Gili - napiszcie PW do Huga z prośbą o kropka za pisanie w zamkniętym wątku - dodajcie że przysyła Was miron - może dostaniecie skrócony wyrok z racji na przyznanie się do winy :polew:

przeciez Nas tu nie ma...
Opublikowano

nie w zamkniętym wątku - dodajcie że przysyła Was miron - może dostaniecie skrócony wyrok z racji na przyznanie się do winy :polew:

:polew: :polew: nie wytrzymalem

następny widzę chętny na władcę postów :decayed:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:28_________________________________________________OT się takie zrobiło że masakra - spadam stąd

Opublikowano

poszczałem się ze śmiechu czytając ten wątek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

aż żal zamykać ;( :decayed::wink4:

Opublikowano

poszczałem się ze śmiechu czytając ten wątek :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

aż żal zamykać ;( :decayed::wink4:

właśnie dostałem PW od Huga że dostaję kropka za robienie bajzlu na forum - zaproponowałem anulowanie kary za podanie na tacy kilka innych nicków - szef się zgodził :decayed: (vario-tech, domjenick, Gili) wybaczcie - ratowałem dupe :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...