Patrykbor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 vario-tech, domjenick, Gili - napiszcie PW do Huga z prośbą o kropka za pisanie w zamkniętym wątku - dodajcie że przysyła Was miron - może dostaniecie skrócony wyrok z racji na przyznanie się do winy :polew: nie wytrzymalem
domjenick Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 vario-tech, domjenick, Gili - napiszcie PW do Huga z prośbą o kropka za pisanie w zamkniętym wątku - dodajcie że przysyła Was miron - może dostaniecie skrócony wyrok z racji na przyznanie się do winy przeciez Nas tu nie ma...
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 nie w zamkniętym wątku - dodajcie że przysyła Was miron - może dostaniecie skrócony wyrok z racji na przyznanie się do winy :polew: nie wytrzymalem następny widzę chętny na władcę postów [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 23:28_________________________________________________OT się takie zrobiło że masakra - spadam stąd
poziek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 poszczałem się ze śmiechu czytając ten wątek :polew: :polew: :polew: :polew: aż żal zamykać ;(
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 poszczałem się ze śmiechu czytając ten wątek :polew: :polew: :polew: :polew: aż żal zamykać ;( właśnie dostałem PW od Huga że dostaję kropka za robienie bajzlu na forum - zaproponowałem anulowanie kary za podanie na tacy kilka innych nicków - szef się zgodził (vario-tech, domjenick, Gili) wybaczcie - ratowałem dupe
Rekomendowane odpowiedzi