Svarog Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 Cześć! Szukałem, może słabo lecz znaleźć nie mogłem wiec zakładam temat. Tak jak w temacie, poszukuje od jakiegoś czasu Dp do swojej B7ki i problem jest taki że wciąż jej nie mam.. Holandia okazuje się na chwilę obecną dziurą pod względem byle jakiej modyfikacji (internet też mają do d...ziupli) Chińczyk? chodzą legendy że się nawet sprawdzają, ktoś coś o tym wie? Albo jakaś wysyłka z PL do NL o ile ktoś się podejmie. Bądź na adres w PL lecz do urlopu daleko ? Czekam na jakieś rady co do DP. Wielkie5!
b0ciaM Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 kolega probowal w baq garage? mysle ze oni spokojnie wysla za granice swoje rzeczy
Patryk94 Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Inne pytanie ma trochę, na jakich tablicach auto masz ? PL czy NL?
Svarog Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 2.02.2019 o 23:08, b0ciaM napisał: kolega probowal w baq garage? mysle ze oni spokojnie wysla za granice swoje rzeczy Właśnie udało mi się dogadac z BM-performence, oby dojechalo całe gdyż DPD słynie z punktualności I jakości transportu. W dniu 3.02.2019 o 17:03, Patryk94 napisał: Inne pytanie ma trochę, na jakich tablicach auto masz ? PL czy NL? Nasze Polskie, walić żółte blachy Panie. Balasting wychodzi ok. 200eu kwartalnie, kamery i inne kontrole z glowy. Tak więc do zamknięcia. Dzięki Edytowane 4 Lutego 2019 przez Svarog
Rekomendowane odpowiedzi