AMON Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 Coś więcej na stronie tunera http://www.bb-automobiltechnik.de/bb2004/index.php :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 nawet ciekawe rzeczy mają tylko czy to porządna firma...
Tytus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 W Krakowie pod biurowcem Buma taki często stoi (sedan), tylko z tyłu ma podwójna dwururkę, a na klapie wciąż widnieje oznaczenie 2.0TDI
AMON Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 nawet ciekawe rzeczy mają tylko czy to porządna firma... ''Porządna''-wydaje mi się że tak,ale z pewnością nie tania.
Dibo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 W każdym razie pakiety stylistyczne mają nawet ciekawe
AMON Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 W każdym razie pakiety stylistyczne mają nawet ciekawe Mnie szczególnie przypadł do gustu pakiet dokładek do TTki 8J upodabniający ją do Audi R8 :>
Dibo Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Mnie szczególnie przypadł do gustu pakiet dokładek do TTki 8J upodabniający ją do Audi R8 Tak trochę na siłę jest ten pakiet zrobiony, zwłaszcza linia boczna.
AMON Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Mnie szczególnie przypadł do gustu pakiet dokładek do TTki 8J upodabniający ją do Audi R8 Tak trochę na siłę jest ten pakiet zrobiony, zwłaszcza linia boczna. Ja wiem czy na siłę,myślę że jest ciekawy i na pewno bym nad czymś takim pomyślał będąc posiadaczem Audi TT.
kuredu Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 dla mnie przód i tył jak z NFS a z boku mi się podoba.
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 B&B to znana i ceniona firma - pakiet ospoilerowania pochodzi od Caractere - ceny mają podobne do ABT i MTM
AMON Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Opublikowano 6 Marca 2009 B&B to znana i ceniona firma - pakiet ospoilerowania pochodzi od Caractere - ceny mają podobne do ABT i MTM Tak właśnie myślałem,ze gdzieś już widziałem te spojlery a wyglądają jak ich własna produkcja...taaaka zamiana
Dibo Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 a jak wygląda ten pakiet? O jaki pakiet Ci chodzi ? Jak o DTM to taki arki ma u siebie.
Tobi_one Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 aha no myslalem ze chodzi o pakiet do A4 B8
Dibo Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 aha no myslalem ze chodzi o pakiet do A4 B8 Jak narazie to nie ma B8 w pakiecie DTM.
Rekomendowane odpowiedzi