Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Puckowe A6 C7 Avant 3.0TDI Ibis white - koniec przygody, sprzedane, zapraszam do działu A7:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to masz za Rotory ? Z RS5 ?

Opublikowano
3 godziny temu, Pucek napisał:

Mam kiepsko z czasem, auto brudne, ogarnę go dopiero jutro ale jadę dzisiaj na dworzec PKP do Katowic, jak chcesz to pisz PW i się gdzieś spotkamy, będę tam koło 18:30.

O widzisz najlepiej jak się kiedyś uda spotkać odezwę się w po świętach i ogarniemy jakiegoś mini spota. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, czarek76 napisał:

Co to masz za Rotory ? Z RS5 ?

Tak

Opublikowano
W dniu 12.04.2019 o 22:11, sysek27 napisał:

Fajna konfiguracja ?

Możesz podesłać jakieś zdjęcie jak wyglada taka ramka obklejone folia z bliska najlepiej tylna wklejona szyba bo tez muszę coś u siebie zrobić z chromami a nie uśmiecha mi się wymieniać wszystkie listwy ?‍♂️...

wygląda naprawdę dobrze, praktycznie jak ori

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Cześć, dawno mnie tu nie było, czas uzupełnić wątek o parę drobiazgów i plany na 2020 rok:wink:

Niestety, podczas użytkowania dopadły mnie typowe bolączki C7 a więc skrzynia Stronik odmówiła współpracy, miesiąc przed planowaną wymianą oleju padła mechatronika, na szczęście wszystkim zajął się Frog Racing i dopiero teraz widzę jak ta skrzynia fajnie działa:whistling:

2 miesiące po naprawie skrzyni całkiem przypadkiem okazało się że puścił króciec płynu chłodzącego i zebrała się ciecz na silniku między głowicami - podczas awaryjnego hamowania ciecz poleciała na chłodnicę a ja szukając dziurawego węża lub chłodnicy zauważyłem "basen" na górze silnika, po demontażu "góry" zapadła decyzja o wymianie wszystkiego co może w przyszłości sprawić problem, został ściągnięty również pas przedni, okazało się że tam też puścił króciec z wody więc od razu wymieniłem "przedni rozrząd" z pompą wody oraz uszczelnieniami, simmering pod kołem pasowym, jednym słowem "mały" remont:decayed: teraz powinien być spokój na długi czas, wszystko się działo w okolicach 240 tyś km.

Są też pozytywne cechy użytkowania tego auta, a mianowicie jest bardzo wygodne, bardzo dobrze się jeździ i nie żałuje że go kupiłem:kox:

Udało mi się przeprowadzić drobne modyfikacje:

- Dymione tylne lampy z modelu RS6

- Black piano wykończenia wokół licznika z wyświetlaczem MMI z modelu RS6

- Dywaniki welurowe z białą nitką

- Atrapa chłodnicy fake RS6

- Czarne emblematy OOOO i Sline

Jeżeli chodzi o przyszły rok to planuję zmianę felg na całkiem inny wzór, może się skuszę na pakiet RS6 look, ale na pewno chcę zmienić kierownicę na ściętą i dekory na czarne piano:rolleyes:

IMG_20191117_150333.jpg

1.jpg

IMG_20191117_150417.jpg

IMG_20191117_150516.jpg

IMG_20191117_150541.jpg

IMG_20191117_150644.jpg

Opublikowano

to piano black ekstra! ale weź chłopie wrzuć ledy do przodu, zobaczysz różnicę :decayed: mechatronika trochę wytrzymała, u mnie (odpukać) wszystko jest ok. tylko ja mam 100 tys mniej nakulane..

Opublikowano
Godzinę temu, jedrekx napisał:

to piano black ekstra! ale weź chłopie wrzuć ledy do przodu, zobaczysz różnicę :decayed: mechatronika trochę wytrzymała, u mnie (odpukać) wszystko jest ok. tylko ja mam 100 tys mniej nakulane..

I najlepiej jeszcze ledy z polifta 

Opublikowano
  • Autor

Full led robi robote, grubo się zastanawiam co robić bo chcialbym a raczej muszę tym autem pojeździć 2 może 3 lata i planuje zmianę na poliftowe a7, więc te pieniądze które wydam na lampy i inne grubsze mody wolę odłożyć bo jest na co, a widząc ile straciłem na b8 chce kupić auto na dobrym wypasie:) 

Opublikowano

Alusy będziesz sprzedawał za ile? to są z rs5? 20"?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, damian19886 napisał:

Alusy będziesz sprzedawał za ile? to są z rs5? 20"?

Klienta już mam od dawna, zresztą jak nie On to zawsze się ktoś znajdzie 20'' z parametrami od RS5, ale czy będę sprzedawał to się wszystko okaże.

Opublikowano

A jakie tam parametry masz ? 9j z ET 26 ? 

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Norbas napisał:

A jakie tam parametry masz ? 9j z ET 26 ? 

Felga jest identyczna jak w modelu rs5 (głębia) ale posiada et33 przez co idealnie leży na a4/a6 - drobna pomyłka Ronala:decayed:

Edytowane przez Pucek

Opublikowano
W dniu 18.11.2019 o 14:56, Pucek napisał:

Klienta już mam od dawna, zresztą jak nie On to zawsze się ktoś znajdzie 20'' z parametrami od RS5, ale czy będę sprzedawał to się wszystko okaże.

To co chcesz za nie dostać dam podwójnie:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I już licytacje :kox: 

fela pięknie leży ale et26 jeszcze lepiej by wyglądało ?

Opublikowano
W dniu 18.11.2019 o 07:47, jedrekx napisał:

tak z ciekawości duzy koszt zmiany z xenonu na led/ ew matrix?:D

Opublikowano

kwestia zakupu lamp, i w przedlifcie ma ma matrixów

Opublikowano
8 godzin temu, marcin_o23 napisał:

kwestia zakupu lamp, i w przedlifcie ma ma matrixów

Przypuszczam ze tutaj jest największa kwota jezeli chodzi o lampy, ale poza lampami trzeba pewnie ingerować delikatnie w wiazke i zmienić moduł i kodowanie ?

Opublikowano

moim zdaniem koszt ok 10tysi

Opublikowano

Kolego kiedy będziesz zmieniał dekory? Jestem zainteresowany  dekorem z tunelu o ile nie posiada wgniotek i rys ?. Pozdro

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, robert739 napisał:

Kolego kiedy będziesz zmieniał dekory? Jestem zainteresowany  dekorem z tunelu o ile nie posiada wgniotek i rys ?. Pozdro

Jak mi się trafi coś fajnego to zmienię, ale na moje nie licz bo też mam wgniotki - bardzo ale to bardzo ciężko kupić ten dekor w idealnym stanie:facepalm: