Skocz do zawartości
IGNOROWANY

blenda

Gość darecki84

Rekomendowane odpowiedzi

Gość darecki84
Opublikowano

a czy wie ktos gdzie morzna kupic blende na tylną szybe ?

Opublikowano

A czy zakladal ktos cos takiego do Avanta?? Chodzi mi o to jak to z bliska wyglada. Zapytalem sie tego goscia http://www.allegro.pl/item88327710_daszek_na_szybe_audi_a4_avant_zobacz_.html i powiedzial ze na zdjeciu jest jego daszek i jakos mi sie nie chce w to wierzyc bo wyglada jak oryginal.

Takze jezeli ktos ma doswiadczenie w montowaniu tego to bede wdzieczny za wszelkie info.

Opublikowano
A czy zakladal ktos cos takiego do Avanta?? Chodzi mi o to jak to z bliska wyglada. Zapytalem sie tego goscia http://www.allegro.pl/item88327710_daszek_na_szybe_audi_a4_avant_zobacz_.html i powiedzial ze na zdjeciu jest jego daszek i jakos mi sie nie chce w to wierzyc bo wyglada jak oryginal.

Takze jezeli ktos ma doswiadczenie w montowaniu tego to bede wdzieczny za wszelkie info.

Tak jasne , jego daszek.A w tle widać amerykański asfalt .Znalezienie oryginału zajęło mi jakieś 15 sekund :arrow: http://xavauto.canalblog.com/images/audi_RS4_quattro__1_.JPG :wink: .Ale zero komentarzy zobowiązuje do oszukiwania :mrgreen:

Opublikowano

Bo kupic bym kupil i to te co sa drozej na allegro ale nigdy nie widzialem tego na zywca. Nie wiem jak to wyglada od strony dachu, znaczy ile wystaje bo przeciez to juz sie nakleja na klape ktora wlasciwie jest rowno z dachem.

Opublikowano

W sedanie to chyba ogranicza trszke widoczność do tyłu?

Opublikowano
W sedanie to chyba ogranicza trszke widoczność do tyłu?

Nie ograniczy bo na górze tylnej szyby jest szeroki czarny pasek :wink:

Gość darecki84
Opublikowano

hmm no HUGO dobry jestes z tym szukaniem :)

Opublikowano

Ja dalem sobie spokoj z tym bo stwierdzilem, ze nie bedzie pasowalo do mojego autka i podaoba mi sie takim jakie jest. Ale kto wie czy jak zobacze na zywca czy sie nie zdecyduje.

Opublikowano

tez sie zastanawiam nad tym gadzetem....tylko ja mam sedana

Opublikowano

No te daszki to raczej się w kombi montuje. W Sedanie raczej sobie takiego daszka nie wyobrażam, co innego jakiś delikatny spojler na bagażniku.

Mnie tylko zastanawia jakosć tych daszków, a dokłądniej ich spasowanie z A4. Bo z daszkiem kombi fajniej wygląda...

Opublikowano

znalazlem idealna blende do sedana :D niestety na aucie Mirona78 :P jak ktos gdzies trafilby na taka to dajcie znac...jak Wam sie wogole podoba??

zdj281cie0292ov.jpg

zdj281cie0312hk.jpg

zdj281cie0303lr.jpg

Opublikowano

Nawet fajnie to wygląda

Opublikowano

No co wy, znowu chcecie z Audi robic BMW :?:

Jak sie nie myle to takie blendy na allegro ktos sprzedaje.

Opublikowano
pod zadnym pozorem nie zakladac tego do AUDI ..

Pod groźbą wyrzucenia z klubu :twisted: :mrgreen: :mrgreen: