mariusz36 Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 54 minuty temu, KonradA4troop napisał: Wnętrze uważam za skończone, jeszcze może drobne elementy doposażenia się tutaj pojawią, ale wizualnie skończony Jest fajnie , ale cokolwiek byś we wnętrzu nie zrobił to i tak dekory zrobiły swoje - po prostu pozamiatały . Nie myślałeś zrobić na czarno (piano ) dekoru wokół licznika ? 1
KonradA4troop Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Opublikowano 16 Maja 2022 7 minut temu, mariusz36 napisał: Jest fajnie , ale cokolwiek byś we wnętrzu nie zrobił to i tak dekory zrobiły swoje - po prostu pozamiatały . Nie myślałeś zrobić na czarno (piano ) dekoru wokół licznika ? No teraz to już po prostu wygląda tak jak chciałem, w środku, dekory miały być dopełnieniem całości no i są, a swego czasu były jedną z głównych rzeczy. Ja zacząłem rezać auto od zupełnie innej strony niż cała reszta, ze względu na "chwytanie okazji" i dostępność danych części. Co do dekoru licznika, owszem myślałem na piano, ale musiałby być to dekor liftowy z chromowaną ramką. Póki co nie razi mnie to, pasuje pod kolor lakieru. Raczej standardowo, kwestia czasu.
Leszczonka Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 No już lepiej z fotelami nie ma Dzidkowoza, dekory mega git tylko ramka licznika jak już polift to i kiera ścięta polift z czarnym sufitem itd itp 2
Norbas Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 W dniu 16.05.2022 o 19:28, KonradA4troop napisał: Totalnie nic się nie dzieje. Wnętrze uważam za skończone, jeszcze może drobne elementy doposażenia się tutaj pojawią, ale wizualnie skończony. Teraz czas z zewnątrz coś podziałać. co tam za check siE pali ? 1 1
KonradA4troop Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Opublikowano 17 Maja 2022 21 minut temu, Norbas napisał: co tam za check siE pali ? Wszystko działa. :V P2015, klapy kolektora do zrobienia, Wyzyk Wyzyk będzie miał zajęcie. ale to jeszcze nie teraz, powoli.
KonradA4troop Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Opublikowano 27 Maja 2022 No i kolejna rzecz siedzi, grzana kanapa podłączona. I to by było na tyle póki co jeśli chodzi o środek. Czas pomyśleć o czymś z zewnątrz.
konrad0711 Opublikowano 27 Maja 2022 Opublikowano 27 Maja 2022 2 godziny temu, KonradA4troop napisał: No i kolejna rzecz siedzi, grzana kanapa podłączona. I to by było na tyle póki co jeśli chodzi o środek. Czas pomyśleć o czymś z zewnątrz. Pieknie to wyglada ? Grzane kanapy coś co było nietypowym wyposażeniem w b8 ?? Wsumie my na bieżąco ? 1
KonradA4troop Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Taka tam fotka ze spotu. Niedługo rozpoczynamy etap zmian wizualnych. Obecnie zawieszenie się składa, a konkretnie wahacze "banany" z Meyle HD, Silentblocki, sworznie wahaczy poprzecznych Lemforder, stablilizatory przód i tył z S4 B8, łączniki stabilizatorów i gumy mocujące Lemforder. Następnym krokiem mechanicznym będzie montaż przekładni servotronic, żeby uzyskać jak najlepsze prowadzenie auta. PS. Zapomniałem dodać. Skoro przekręciłem sobie z welurowych foteli do obecnych isofixa, dobrze by było mieć również wyłącznik airbagu, w związku z tym, cała nowa wiązka schowka, oraz ta do słupka A wpadła. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez KonradA4troop 1
konrad0711 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Czekamy na dalsze modyfikacje? Ale tak to super ?? 1
KonradA4troop Opublikowano 14 Lipca 2022 Autor Opublikowano 14 Lipca 2022 No i działamy dalej, boczki tylne skończone, isofix w kanapie zamontowany, maglownica Servotronic kupiona, oraz na zaś zregenerowałem zamki w drzwiach tylnych, korzystając z okazji że były tapicerki zdjęte. Na koniec wpadł delikatny detailing wnętrza. Kolejna rzecz jaka się pojawi to będzie właśnie wyżej wspomniany servotronic, lecz dopiero w przyszłym miesiącu, bo niestety czas nie pozwala. 1
KonradA4troop Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) Wpada kolejna porcja fotek, auto już w miarę ogarnięte, servotronic leży i czeka na montaż, a po za nim szukam zderzaka przedniego pod pdc i spryski + są już plany na wymianę tylnych lamp na LED. To tak do końca tego roku, a na następny na pewno jakaś felga fajna wpadnie w rozmiarze 19'. Edytowane 5 Października 2022 przez KonradA4troop 1 1
Michu1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 3 godziny temu, KonradA4troop napisał: Wpada kolejna porcja fotek, auto już w miarę ogarnięte, servotronic leży i czeka na montaż, a po za nim szukam zderzaka przedniego pod pdc i spryski + są już plany na wymianę tylnych lamp na LED. To tak do końca tego roku, a na następny na pewno jakaś felga fajna wpadnie w rozmiarze 19'. Lampy Led z tylu to już powinieneś dawno zrobić , o większej rolce nie wspomnę 1
KonradA4troop Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 22 godziny temu, Michu1996 napisał: Lampy Led z tylu to już powinieneś dawno zrobić , o większej rolce nie wspomnę Spokojnie, powoli, ogarnie się, z nowości dzisiaj zderzak udało mi się kupić pod spryski. Kierunek dalszy -> pdc -> grill S4 -> kratki halogenów plaster miodu. To tak już kompletując przód.
Michu1996 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 14 godzin temu, KonradA4troop napisał: Spokojnie, powoli, ogarnie się, z nowości dzisiaj zderzak udało mi się kupić pod spryski. Kierunek dalszy -> pdc -> grill S4 -> kratki halogenów plaster miodu. To tak już kompletując przód. No dobry kierunek 1
konrad0711 Opublikowano 23 Października 2022 Opublikowano 23 Października 2022 Widzę że kierunek dobry Czekamy na dalsze informacje i zdj kolejnych modyfikacji ?? 1
KonradA4troop Opublikowano 29 Października 2022 Autor Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) Coś tam się dzieje. Servotronic, już na miejscu, check od klap kolektora usunięty, już wszystko działa, do tego schowek 2x wymieniłem, teraz jest jak trzeba. Ponadto niedługo wpadną lusterka zewnętrzne el składane, fotochromatyczne, jeszcze z wkładami walczę, chcę mieć obydwa asferyczne, grill S4, przedni zderzak, tylny zderzak i progi sline. Graty już leżą, się kompletują. Edytowane 10 Listopada 2022 przez KonradA4troop
konrad0711 Opublikowano 30 Października 2022 Opublikowano 30 Października 2022 Widać że coś się powoli dzieje pozdrawiam 1
KonradA4troop Opublikowano 26 Lutego 2023 Autor Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) Siemka A4 wreszcie się doczekała ledów z tyłu, po za tym zdradzę że wpadły mi w ręce felgi 19' i klamki wewnętrzne z RS4, wrzucam kilka szybkich shootów jak obecnie się prezentuje, a niebawem pojawi się dużo, dosyć znacznych zmian, gdyż graty już się kompletują, kwestia jedynie czasu i poskładania. Jeśli chodzi o felgi od przyszłego miesiąca pojawią się na aucie. Uprzedzając pytania, dlaczego nie neony? a no dlatego że chciałem żeby wszystko ze sobą było w miarę spójne, z przodu są pojedyńcze diody, no to z tyłu też, po za tym według mnie ma to swój urok i odbiega od stada. "Neony" tak na prawdę są dzisiaj w większości aut, toyota, bmw, volvo, peugeot, a pojedyńczych ledów, szczerze to bardzo nie zaobserwowałem na ulicach po za peugeotem 508 z lat +/- 2012. Jak wiadomo są gusta i guściki, na ten rok szykuje dużo zmian, na pewno zderzaki, na pewno progi, na pewno wydechy, na pewno lotka, czy coś jeszcze? obserwujcie a się dowiecie. PS. 31.03 widzimy się w Bukowinie! wpadnę tam na nowych kapciach. Edytowane 26 Lutego 2023 przez KonradA4troop
konrad0711 Opublikowano 28 Lutego 2023 Opublikowano 28 Lutego 2023 Widać że kierunek dobry z modami Powodzenia ??
KonradA4troop Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Opublikowano 25 Marca 2023 Siemka Sezon modzenia uważam za otwarty. Rozpoczynam go kilkoma szybkimi pstrykami a poniżej zapowiedź tego co się w niedługim czasie szykuje. Powyżej wrzucałem fotki innych nowości, które dalej leżą, się kompletują, ale niedługo zaczynamy składać. Obecnie jest tak. Poniżej jeszcze dorzucam małą zapowiedź kolejnych rzeczy jakie wpadły mi w ręce.
Rekomendowane odpowiedzi