qlimazz Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zadipuj 4 na grillu unikniesz uszczypliwości 😁 1
KoJ@K Opublikowano 1 Lutego 2024 Opublikowano 1 Lutego 2024 Bardzo fajnie się przemienia to auto 😎 3 maj tak dalej. 1
KonradA4troop Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Wrzucam kilka fotek zrobionych na szybko, niestety aura nie sprzyja, auto nie sposób utrzymać w czystości przy obecnej pogodzie, więc jest jak jest, ale jak tylko trochę się pogoda poprawi to wrzucę coś więcej. Flickr Auto wymaga póki co dopieszczenia, oraz porządnego pozimowego mycia, lecz chyba jestem na dobrej drodze. Mogę zdradzić że prawdopodobnie następne fotki pojawią się już z "dwururką" Edytowane 10 Lutego 2024 przez KonradA4troop
Motal Opublikowano 9 Lutego 2024 Opublikowano 9 Lutego 2024 Ładnie się prezentuje 👌 jak już dwururkę będziesz montował to od razu zarzuć wał i półośki na tył, szkoda dwa razy wydech zdejmować 😁 1
dziii Opublikowano 11 Lutego 2024 Opublikowano 11 Lutego 2024 Co wrzuciłeś jako oświetlenie kieszeni ?
KonradA4troop Opublikowano 13 Lutego 2024 Autor Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) W dniu 11.02.2024 o 21:44, dziii napisał(a): Co wrzuciłeś jako oświetlenie kieszeni ? 4G0919390B Edytowane 13 Marca 2024 przez KonradA4troop
KonradA4troop Opublikowano 27 Października 2024 Autor Opublikowano 27 Października 2024 (edytowane) Siemka Audi przez ostatnie pół roku przeszło bardzo dużo zmian, także czas nadrobić trochę zaległości Zostały wypiaskowane wnęki nadkoli, kielichy od spodu, progi, pomalowane dobrej jakości epoksydem, do tego doszły dodatkowe mastyki na wszystkie krawędzie, miejsca zgrzewów, po czym została położona struktura, a na koniec wosk, oraz w profile zamknięte. Dodatkowo osłony podwozia były w średnim stanie, więc kupiłem wszystkie nowe, prosto z ASO, wraz z całym kompletem spinek. Po za tematami antykorozji, zostało założone turbo z CAHA, oraz zostało auto wystrojone na 207 koni i 423nm z zachowaniem wszystkich fabrycznych limiterów, m. in. EGT. co więcej? zdecydowałem się na wydech z 3.0tdi oraz pod to musiałem znowu zmienić dyfuzor slina na 2 wydechy i wyjście na hak oraz dodatkowo zamontowałem spryskiwacze do reflektorów. Ze smaczków wizualnych polakierowałem na nowo listwy progowe sline, usunąłem emblematy z tylnej klapy i przykleiłem lotkę RS a na końcu całość została wypolerowana i zabezpieczona ceramiką. PS. znaczek S4 też wyleciał, na razie zostawiłem samo S i czekam na oklejenie szyb na czarno, zastanawiam się nad podsufitką sline i side assist i dodatkowo el klapą. Niedługo może jakaś sesyjka wleci, a auto aktualnie prezentuje się tak. Edytowane 1 Listopada 2024 przez KonradA4troop 3 1
KonradA4troop Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 Czas na coś z drogi. 1 1
konrad0711 Opublikowano 3 Listopada 2024 Opublikowano 3 Listopada 2024 Teraz wizualnie zaczyna się prezentować 😁 1
Petroholic Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Przeczytałem i już jestem fanem Pytanie odgrzane - masz może numery części szyn do bagażnika i uchwytów? Normalnie zakochałem się w tym zestawie... Jakbyś bywał w LBN daj znaka chętnie bym to na żywo obadał... Albo jak będę w twojej okolicy to się ustawimy na kawę na Orlenie. Mam tam rodzinkę niedaleko... Turze Rogi oraz Trzebieszów 1
KonradA4troop Opublikowano 30 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2024 22 godziny temu, Petroholic napisał(a): Przeczytałem i już jestem fanem Pytanie odgrzane - masz może numery części szyn do bagażnika i uchwytów? Normalnie zakochałem się w tym zestawie... Jakbyś bywał w LBN daj znaka chętnie bym to na żywo obadał... Albo jak będę w twojej okolicy to się ustawimy na kawę na Orlenie. Mam tam rodzinkę niedaleko... Turze Rogi oraz Trzebieszów Oj raczej już nie znajdę, ale pamiętam że chyba szyny z a4 b8 i z Q5 są praktycznie takie same, różnią się plastikiem na końcu i ja mam akurat te z Q5. Konkretnie różnica jest tylko w tym że a4 ma tą ramkę pod te chromowane uchwyty plastikową, a Q5 materiałową jak reszta bagażnika, czy jakoś tak, nie pamiętam już dokładnie bo mod robiony dawno temu, jak się mylę to niech ktoś poprawi. dodatkowo do dokupienia mocowania i śruby pod szyny, był gdzieś na forum temat odnośnie tego. Offtop do bagażnika wlatuje jeszcze el klapa, ponieważ udało mi się dorwać cały zestaw we wmiarę okazyjnej cenie. Co do kawy - chętnie
Petroholic Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Już sobie poradziłem przekopując dokładniej forum Dla potomnych lub jakby ktoś potrzebował : Podziękowania należą się @simon__75 w tym temacie: Jak będziesz rezał klapę dawaj info co i jak bo też się na to szykuję... Przycisku w drzwiach nie planuję raczej ale moduł do otwierania z kluczyka musi być 2
KonradA4troop Opublikowano 13 Lutego Autor Opublikowano 13 Lutego Siemka z ostatnich aktualizacji auto otrzymało nowe ori teleskopy do bagażnika - już pod montaż el klapy oraz ogarniamy mechanicznie tzn, termostaty, oleje- szykujemy się do wyjazdu na Bukowinę. A przy okazji trochę aktualnych fotek. 1
Rekomendowane odpowiedzi