lelus_DT Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 jestem na kupnie opon na allegro znalazlem cos takeigo : http://moto.allegro.pl/item570016064_nowki_opony_45_225_17_kpl_4sztuki.html firma mi kompletnie nie znana ale opony sa praktycznie nowe, warto w sie pakowac wogole ?
Adas Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 sprzedawca nawet firmy nie napisal Ja bym nie bral takich opon, w dodatku kosztuja 4x mniej niz dobre nowki, cos dziwne tu jest, nie ryzykuj
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Niezłe nówki to można za 280/szt. kupić... Czyli nawet nie 2x drożej. Szczerze odradzam takie wynalazki, w dodatku o firmie ani słowa.
lelus_DT Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 no nie napisal o firmie bo to jakas no name hehe no to szukam czegos markowego w takim razie.... dzieki chlopaki
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 no nie napisal o firmie bo to jakas no name hehe no to szukam czegos markowego w takim razie.... dzieki chlopaki Zapytaj się naszego klubowego dostawcy opon co możesz nowego dostać w dobrej cenie. To jednak inna bajka, niż używki czy leżaki.
lelus_DT Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 no nie napisal o firmie bo to jakas no name hehe no to szukam czegos markowego w takim razie.... dzieki chlopaki Zapytaj się naszego klubowego dostawcy opon co możesz nowego dostać w dobrej cenie. To jednak inna bajka, niż używki czy leżaki. no wiem jasne ze tak , ale jak by byly takie paro miesieczne to tez mozna sie pokusic a kogo masz na mysli dokladnie ? to zaraz zagadam do niego
WiesiekM Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 A na górze bannerek nie wyświetla Ci się?
lelus_DT Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 wyswietla, wyswietla ale nie wiedzialem czy to o to chodzi ale juz wiem
Cineksik Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 to są oponki Runway ENDURO 916 i nie są zbyt dobrej jakości: http://www.testopon.com/ganzjahresreifen/runway/enduro_916/index.html
Dibo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Takich opon się nie kupuje, tu chodzi o bezpieczeństwo i zdrowie. A na tym się nie oszczędza.
Yelo Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Jak na używane opony kiepskiej jakości, to cena jest wyjątkowo nieatrakcyjna, pomijając kwestię bezpieczeństwa.
dario_77 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Ja już jeździłem na Ventus-ach tej samej klasy opon, taki sam rozmiar i też "jodełki". To był mój ostatni zakup takiej kiszki, bo bałem się zwalniać poniżej 40km/h żeby mi bembenki nie popękały. Nie wiem czy wszystkie jodełki tak chuczą ale teraz kupiłem kapcie Pirelli P7 i se chwale
musti Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Odpuść sobie cena zbyt niska jak na takie nowe opony i to jeszcze firmy krzak .
Rekomendowane odpowiedzi