Gabriell Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Cześć i czołem :) mam małe pytanko i nim popłynie fala hejtu to, zrobiłem rozeznanie i nie mogę dostać konkretnej odpowiedzi nigdzie. W świeżo kupony audi a4b8 z 2012r moje mmi 3g high ma do wyboru j. Polski (poza innymi oczywiście), ku mojemu zdziwieniu, jest to pełne spolszczenie mmi i nawigacji poza komendami głosowymi . Z tego co się dowiedziałem, audi nie miało mmi w języku polskim i wg. Salonu Audi z którym się kontaktowałem, nie ma możliwości wgrania oryginalnie tego języka. Jaki może być wniosek z tego? Zaznaczam, że auto kupione od Niemca, pierwszego właściciela i serwisowanie było tylko w Audi . Z góry dzięki za pomoc
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 daj fotke MENU z auta masz POLIFTA juz ?
Gabriell Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Tak, to polift Fotki nie mogę wstawić, auto będzie do odbioru dopiero za tydzień, wczoraj kupiłem ( kupione przez salon więc przeglądy, pieszczoty i tablice) ale zrobiłem fotkę numerów mmi. Mogę handlowca prosić o kilka zdjęć jeśli trzeba Edytowane 1 Marca 2019 przez Gabriell
Gabriell Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 Łooo Panie, toż mnie teraz zaskoczył ? nigdzie nie znalazłem takiego info.
scubi206 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Stare oprogramowanie i mapy ale to 3G+ i fabryczny język polski Najnowsze : Edytowane 1 Marca 2019 przez scubi206
Gabriell Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 Stare stare, przeszukam forum na dobry sposób jak zaktualizować i nie załatwić mmi, może się podejmę zwłaszcza, że dzięki Wam mam pewność oryginalności systemu
Rekomendowane odpowiedzi