Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 AKE] Audi A4 Avant 2.5TDI 180KM TIPTRONIK Individual GmbH aktualizacja zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co sam jestem w szoku, ze są problemy z jej sprzedażą. Jak czytam co ludzie chcą kupić od krętaczy handlarzy itd.w dziale "zakup kontrolowany" to krew mnie zalewa. Tutaj auto bezwypadkowe, pełen serwis w Niemczech i w Polsce w ASO (książka, baza danych, faktury VAT) auto nie wymaga wkładu finansowego etc......a tu masz, nikt nie chce kupić....tym bardziej, że autko to pewniak i super stan co potwierdzili koledzy z WLKP....w niedzielę jadę na giełdę, zobaczymy :kwasny:

Opublikowano

Sliczna jest.. No ale jednak 2.5 l.. Zalezy kto co lubi.. I wolalbym jednak manualna.. Sadze ze to wszystko spowodowane tym iz duzo jest zmianek o tym iz motor 2.5 nie byl za specjalny.. Ja sie nie wypowiadam bo jestem zielony :P No ale 180 KM to juz powciskac moze i q :))[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:31_________________________________________________No ale opcja jest konkretna.. Jest nawet co czytac hehe.. :naughty:

Opublikowano

A może to przez kryzys gospodarczy :polew:

Opublikowano

Hehehehe pewnie tak kryzys robi swoje... :kwasny: BTW już jednemu klientowi powiedziałem, że chcę moją niunię sprzedać, a nie się pozbyć....niestety nie zrozumiał tego :polew:

Apropos manuala mam teraz w esce no i jakoś trudno mi się przyzwyczaić....TIP to TIP i basta :wink4:

Opublikowano

Apropos manuala mam teraz w esce no i jakoś trudno mi się przyzwyczaić....TIP to TIP i basta :wink4

Ja jednak przy tak sportowej furce jak masz Ty wolal bym manual.. :decayed:

To juz musi wciagac.. Kto By Mnie z tego fotela wyciagal :shocked:[br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 15:32_________________________________________________Na pewno masz silna Kobiete :gwizdanie:

Opublikowano

Ladne autko :good: :good: :naughty: . Ktory to rok bo chyba mi umknelo ?? 2002-2003 ??.

Super wyposazenie.

p.s. Zastanawia mnie tylko ...gdzie ta indiwidualnosc tego samochodu ... -kolor skory ? Brak parktronica , brak bixenow. :mysli: :mysli: - nie wiem moze sie czepiam . automat tez mi nie podchodzi ale co kto lubi.

Opublikowano

Furka dobra no i ten silnik!!! :kox:

Opublikowano

Ktory to rok bo chyba mi umknelo ?? 2002-2003 ??.

Rocznik 2003 :)

p.s. Zastanawia mnie tylko ...gdzie ta indiwidualnosc tego samochodu ... -kolor skory ? Brak parktronica , brak bixenow. :mysli: :mysli: - nie wiem moze sie czepiam . automat tez mi nie podchodzi ale co kto lubi.

Prawdopodobnie osoba, która ją zamawiała nie potrzebowała parktonika, a bix to drobnostka :wink4:

Wg. ASO autko w momencie zakupu kosztowało w okolicach 200tyś zł :) więc z listy wyposażenia wzięto wszystko co można byłooprócz w/w :wink4: :wink4:

BTW Na giełdzie zainteresowanie ogromne tylko szkoda, że oglądać przyjadą m.in. handlarze.... ;( jak to mówią pieniądz nie śmierdzi :)

Opublikowano

Sliczna jest.. No ale jednak 2.5 l.. Zalezy kto co lubi.. I wolalbym jednak manualna.. Sadze ze to wszystko spowodowane tym iz duzo jest zmianek o tym iz motor 2.5 nie byl za specjalny.. Ja sie nie wypowiadam bo jestem zielony :P No ale 180 KM to juz powciskac moze i q :))[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:31_________________________________________________No ale opcja jest konkretna.. Jest nawet co czytac hehe.. :naughty:

i chyba w tym "pies pogrzebany" - ludzie boją się 2,5 i TIPa... no i o dziwo wypas też jest taki że częściowo pewnie odstrasza...

Padło tu dobre pytanie o wagę... 1755(?) to już bardzo dużo... nawet nie wiedziałem że A4'ki mogą tyle ważyć... zastanawiające to z uwagi na łatwy tuning lżejszych o 300kg silników 1.9... więc może jednak nie ciśnie tak jak to się może wydawać...

no ale quattro... :kox: choć nie każdy woli więcej lać i mieć dodatkowe części do serwisowania...

ludzie są jacy są - autko jednak kozackie na maksa... gdybym szukał to już byś sprzedał :good:

Opublikowano

i chyba w tym "pies pogrzebany" - ludzie boją się 2,5 i TIPa... no i o dziwo wypas też jest taki że częściowo pewnie odstrasza...

Padło tu dobre pytanie o wagę... 1755(?) to już bardzo dużo... nawet nie wiedziałem że A4'ki mogą tyle ważyć... zastanawiające to z uwagi na łatwy tuning lżejszych o 300kg silników 1.9... więc może jednak nie ciśnie tak jak to się może wydawać...

no ale quattro... :kox: choć nie każdy woli więcej lać i mieć dodatkowe części do serwisowania...

ludzie są jacy są - autko jednak kozackie na maksa... gdybym szukał to już byś sprzedał :good:

Wiesz duzo zlego poszlo na silniki 2.5 TDI jaka w tym prawda na pewno wiedza ich posiadacze.. Poza tym dzis chyba glownie biega o ekonomie.. Nie ukrywajmy oplaty sa wyzsze.. Spalanie wyzsze.. A co do mocy to wirusek i masz prawie ta sama moc w 1.9 TDi i silnik jest niezawodny :gwizdanie:

Zobacz sama ile jest ogloszen z 2.5 litrowka jakie sa ceny jak wyposazone autka i stoja.. Ja gdy szukalem to moglem miec duzo lepsza opcje wlasnie 2.5 TDI no ale rozsadek mna pokierowal i zdecydowalem sie na wieksza ekonomie..

1.9 TDI z q to jest :kox:

Opublikowano

2.5 ogolnie sa lepiej dokokszone ... 1.9 kupic z takim wypasem jak maja 2.5 jest naprawde ciezko .

Co do ekonomi to fakt , co do osiagow 1.9 po wirusie moze startowac z 2.5 smialo i pewnie go przegoni . Ale kto jezdzil v6 ten raczej do 4 nie wroci...

Opublikowano

Bez OT prosze, poza tym auto jest wystawione na sprzedaz, wiec zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...