Robson Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 przedstawiam swoją maszynę... Ladys and Gentleman I would like to present: My AUDI A4 na koła proszę jeszcze nie patrzeć (w trakcie zmiany) autko niezawodne jedynie skrzydło wycieraczki pozbyło się odrobiny farby ale z tym mankamentem spotkali się chyba wszyscy z nas [ Komentarz dodany przez: Murzyn: 18-03-2007, 22:18 ] nazwij poprawnie temat!
taktuś Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Bardzo ładna, piękny kolorek pewnie nie raz ją zobaczę w Olsztynie :biggrin:
Robson Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 dziękuję za uznanie Panowie :biggrin: no właśnie zapraszam w ciepłe dni do Olsztyna mamy kilka ładnych jezior a kolegę z Olsztyna na piwko pozdrawiam
Gość spedyt Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Ładna furka Jakie koła masz zamiar dla autka
Robson Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 dzięki, no właśnie niektórzy nie doceniają tego koloru . takie felgi będę miał - Ronala 16' ale dekli nie mogę znaleźć i oponek jeszcze szukam
Robson Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 thx Zdeniu, Rob zdjęcia zrobiliśmy z Żonką na wakacjach polecam na marginesie miejscowość Wilamowo piękne jeziorko i łądna wioseczka niedaleko, a w upalne popołudnie najlepsze lody można zjeść w odalonym o 10 min drogi morągu w lodziarni "parkowa"
Szewczenko7 Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 ładne autko ale alu min 17'' musi byc :twisted:
bratpit Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 kurde wysyp B6 - piekna , B6 IMO ładniejsze sa jak B7
Robson Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 aż miło czytać co piszecie jak człowiek dba, pucuje szuka najlepszych specjalistów parkuje z daleka od wejścia na parkingu przed hipermarketem żeby jakiś/as... nie zachaczył/a a potem słyszy o swoim autku takie rzeczy to czuje że warto było Niestety są też zazdrośnicy, w zeszłym roku ktoś urwał mi lusterko na starówce wieczorową porą a wszedłem tylko na 10 minut do kolegi do klubu myślałem że się zapłaczę, albo gdy baba cofała i na moich oczach otarła tył mojej pszczółki No myslałem, że kobitę oskalpuję No ale wypadki się zdarzają dzięki za uznanie [ Dodano: 19-03-2007, 09:29 ] Szewczenko7, ale jedziemy w tym roku w góry do rodziny 17-ki nie sprawdziłyby się na tych drogach
piotrr07 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 świetne autko szkoda że nie 130KM miałbyś więcej wrażeń.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi