LySyKilla Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Ladna ladna ale co za problem chip i masz ok 140 kucy dodam szkoda ze nie
adadur Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Ty Robson nie mydl oczu autkiem tylko tłumacz sie czemu w podpisie masz Olsztyn a blachy elbąskie?
alvaro Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 ładna sztuka ! czemu w podpisie masz Olsztyn a blachy elbąskie? też się zastanawiam ...
taktuś Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 adadur napisał/a: czemu w podpisie masz Olsztyn a blachy elbąskie? też się zastanawiam ... Bo każdy chce być z Olsztyna...to oczywiste. :biggrin:
alvaro Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Bo każdy chce być z Olsztyna...to oczywiste no nie przesadzaj taktuś, studiowałem tam i oprócz Kortowa nie ma nic pięknego w Olsztynie no chyba że bezrobocie
talib1990 Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 adadur napisał/a: czemu w podpisie masz Olsztyn a blachy elbąskie? też się zastanawiam ... może fotki ex właściciela..
Robson Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Opublikowano 20 Marca 2007 hehe adadur bo jak ją kupowałem to mieszkałem w Elblągu teraz mieszkam i pracuję w Olsztynie, niedaleko Kortowa właśnie . Dziękuję Wam jesteście bardzo uprzejmi co do 130 Koni to faktycznie brakuje mi czasem mocy ale od 13 maja puszczam Was wszystkich przodem na trasie bo urodzi mi się Synek )))) i zanim On nie powie pierwszych słów czyli "Tato Mamo to Audi" )) nie będę przesadzał z prędkościami. Jeżli chodzi o fotki ex właściciela to zobacz na zdjęciu tylnią ramkę rejestracji, wpisz w google i pojawi Ci się niemiecki dealer audi tam właśnie kupiłem Pszczółkę. pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Olsztynie na majówce
alvaro Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 do zobaczenia w Olsztynie na majówce to majówka jest w Olsztynie ??
Robson Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Alvaro jeśli ktoś mi pomoże mogę zorganizować majówkę w Olsztynie, mógłbym pogadać ze znajomymi z salonu Audi w Olsztynie, być może oni coś organizują fajnego i będzie można się dołączyć, nie wiem czy Dyrekcja klubu ma plany na majówkę, jeśli nie to miasteczko studenckie mogło by być fajnym miejscem na majówkę, jeśli będzie łądna pogoda oczywiście pozdrawiam i proponuję przenieść ten temat do innego postu
Robson Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Opublikowano 22 Marca 2007 Brynia, hehe no dziękuję )) i wzajemnie
prezesik18 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 o jejku, znów dołączył do nas archeolog
Rekomendowane odpowiedzi