autococker Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 W czasie jazdy w mieście samochód stracił moc a po wciśnięciu pedału gazu nie ma reakcji, (swieci się żółty wykrzyknik w trojkącie i miga żółta spirala ) jedzie ale powoli, taka sama sytuacja miała miejsce ok 3 miesiące temu po powrocie z długiej trasy, po mieście jeździłem 3 dni i padł,potem samochód stał 2 dni i samo minęło, teraz powtórka, zrobił w ciągu dnia 400km i dwa dni później to samo, proszę o pomoc 1.9 TDI /115 /2004 A4b6 żona twierdzi ze to pompowtryskiwacze a ja nie jestem pewien bo słaby ze mnie mechanik DDFA7B9D-B848-4B76-B809-C6FCB727F10C.MOV
audi123456 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Witam, ja tak miałam w Passacie 1,9 TDI 115 KM i wine za to ponosił przepływomierz. Auto wchodziło w tryb awaryjny i objawy te same. Po wymianie śmiga bez problemu
przem8 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Zamiast wróżyć to należy zacząć od diagnostyki vagiem - odczytanie błędów, logi i takie tam. 1
Rekomendowane odpowiedzi