zlocio Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Hej potrzebuje informacji czy można dokupić plastikową osłonę na okragla wtyczkę z tylu mmi. Dodaje zdjęcie. U mnie jest samo metalowe gniazdo i nie wiem czy będzie się to trzymać. Edytowane 9 Marca 2019 przez zlocio
MarcinOslo Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Jako nowy element w ASO takie cos nie wystepuje. Chyba jedyna opcja to szukanie jakiejs uzywki ,chociaz podejrzewam ze latwo nie bedzie.
zlocio Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 Właśnie widzę że będzie z tym problem. A czy ktoś wie czy bez tego plastiku uda mi się jakoś zamocować wtyczkę od aux.
Tekero Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 Ten plastik pełni tylko rolę blokady przed wypadaniem. Gola wtyczka powinna trzymać się wystarczająco ?
zlocio Opublikowano 20 Marca 2019 Autor Opublikowano 20 Marca 2019 Godzinę temu, Tekero napisał: Ten plastik pełni tylko rolę blokady przed wypadaniem. Gola wtyczka powinna trzymać się wystarczająco ? Dzięki za odp. Rzeczywiście trzyma się i bez tego plastiku. Wczoraj montowalem moduł bluetooth i przy okazji się okazało że wtyczka od LCD też jest bez tej osłonki.
Rekomendowane odpowiedzi