aju Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Witam, chciałbym zmienić oryginalne radio Navigation Plus na jakieś dobre radyjko 2din lub 1din, czy ktoś wie czy są jakieś ramki do tego? na allegro znajduje same do zwykłego radia audi na 1din (tyle że szerokiego) Może ktos juz temat przerabiał?
mA4ciek Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Kolego, większość osób na tym forum idzie raczej w odwrotną stronę i montują Navi. Możesz sobie wstawić Symphony, jest na 2din :gwizdanie:
aju Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 kolego jestem lekkim audiofilem a navigation ani symphony nie grają wcale :gwizdanie:
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 to trzeba samemu przerobić na 1din albo kupić jednostkę Alpine na 2din :gwizdanie:
kepasa Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kolego jestem lekkim audiofilem a navigation ani symphony nie grają wcale :gwizdanie: przesadzasz... można zrobić rozbudowę i gra miło, skoro jesteś audiofilem, to chyba nie oczekujesz że wsadzisz nie ori patefon i sprzęt Ci zagra... miałem kilka nagłośnionych autek, ale mimo to wsadziłem ori radyjko i podpiąłem pod piec wszystkie głośniki w drzwiach, z przodu wsadziłem midbasy, gra przyjemnie... jak mi braknie wsadzę w boczek wooferek i będzie milusio... ale jednostka sterującą jest oryginalne radio... uwierz mi da się ładnie zestroić
aju Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 dla mnie ten mój nawigon to straszne patefon, i jeszcze zmieniarka albo kupić jednostkę Alpine na 2din no i pytam czy 2 din wejdzie bez żadnych przeróbek
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 szukaj jakiejs stacji multmiedialnej 2din zapewne podłączenie jej bedzie wiązało sie z zastosowaniem jakis adepterów tak jak to jest w przypadku przejscia z orginalnego radia 1din do nieorginalnego(kostki mini ISO czy adapter anteny) A zaślepek raczej nie ma wiec bedziesz musiał rzeźbić w desce :gwizdanie: dać sie da widziałem jedno A4 z wbudowanym alpine 2din i powiem że nawet ładniej sie to komponowało niz orginalne radio 2din, a o funkcjach to nie wspomne bo wiadomo
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 alpine 2din powinno wejść bez problemu nie licząc podłączenia
aju Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Podziękował za to co już napisane... co do przejściówek mam rozumieć że w audi oryginalnie mam mini iso?
Cilek Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 wsadź RNS-E od A6, moim zdaniem dzwięk najlepszy z wszystkich oryginalnych zestawów audi pasujacych do Twojej furki.. a i komponować sie bedzie miodzio pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi