Kostex Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Czesc czy ktos zna moze kodowanie do autoholda? Wiem gdzie tylko nie wiem co dokladnie. Jak ktos bedzie potrzebowac to moge sie podzielic co i jak podlaczyc..
tzjawinski Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Cześć, Czy udało Ci się zamontować przycisk bez problemu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Kostex Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Montaz bezproblemowo ale nie mam dalej kodowania wiec dalej nieaktywne... masz moze? Moge sie wymienic za instrukcje
Kevinass Opublikowano 7 Lipca 2019 Opublikowano 7 Lipca 2019 Podaj numer przycisku i wiazki jak mozesz
tzjawinski Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Wszystko już u mnie śmiga, stwierdziłem, że nie będę się sam z tym bawił. Byłem w firmie PPauto PP Auto Center PPAUTOCENTER.PL Bardzo polecam. Chłopaki naprawdę znają się na robocie. Za 1tyś. ogarnięte wszytko w godzinkę. Po ich stronie wszystko (przycisk, wiązka itp). Myślę, że warto.
herman85 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Ktosy ma zdjęcie gdzie znajduje się zlacze TALU ze schematu?
Muskel1 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 5 minut temu, herman85 napisał: Ktosy ma zdjęcie gdzie znajduje się zlacze TALU ze schematu? Talu to złączka w nogach przy słupku A. Tu masz temat jak dołożyć Auto Hold
herman85 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dzięki, widzę że zamiast przez talu łatwiej bezpośrednio do kostki. Zbieram graty i do dzieła
Rekomendowane odpowiedzi